Ο γολγοθάς της Βίκυς Σταμάτη: Υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή


Σε διπλή μαστεκτομή και ταυτόχρονη αποκατάσταση των μαστών υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, στο αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Η λεπτή χειρουργική επέμβαση, διήρκεσε επτά ώρες και στέφθηκε από επιτυχία.

Λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι της Παρασκευής μεταφέρθηκε στην αίθουσα ανάνηψης και κατόπιν σε θάλαμο νοσηλείας όπου θα παραμείνει για τα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα.

Οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε μόλις άνοιξε τα μάτια της ήταν "Σας ευχαριστώ πολύ" προς τους γιατρούς.

Να σημειωθεί πως και στο παρελθόν η κ.α Σταμάτη είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση κύστεων από τους μαστούς.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σταμάτη ανέφερε σε προ ολίγων ημερών αίτηση αποφυλάκισής της: «Ήδη πριν από την αποφυλάκισή μου είχαν διαγνωσθεί μέσω μαγνητικής τομογραφίας και υπερήχου σοβαρά ευρήματα στους δύο μαστούς μου, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης δια της υποβολής μου σε χειρουργική επέμβαση. Διαρκούντος του εγκλεισμού μου στη φυλακή εκδήλωσα και εξακολουθώ να εκδηλώνω πόνους και στους δύο μαστούς, και δυσκαμψίας σε κινήσεις. Με ένα απαλό έστω άγγιγμα είναι αισθητά κάποια από τα πολλαπλά ογκίδια που φέρω σε αμφότερους τους μαστούς».

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου