Σύλβια Δεληκούρα: «Με κατέστρεψε η παραγωγή».


Το βραβείο «σέξι βογκητά» για τη Σύλβια Δεληκούρα δεν ήταν ότι καλύτερο για εκείνη.
Πάγωσε, εκνευρίστηκε, είπε τη μπηχτή της όταν το παρέλαβε-Δεν το περίμενα κάτι τέτοιο, δεν συγκινήθηκα-και φόρεσε και πάλι το χαμόγελό της !

Ωστόσο το κορίτσι το ξεπέρασε καθώς είναι μαγκάκι και έξω καρδιά. Δείχνει την ενόχλησή της αλλά δε μένει στάσιμη. Όμως από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισε το δούλεμα! Και να ήθελε να το ξεχάσει…της το θύμιζαν.

Ο Κρατερός-που είσαι εσύ ρε- Κατσούλης για παράδειγμα την «μπρίζωσε» νωρίς το πρωί. Της πόσταρε ένα tweet  που έλεγε πως… η κυβέρνηση τη ψάχνει για να τη π……ει στον Τόμσεν που ήρθε στην Ελλάδα ΚΑ……….Ος! «Καταλαβαίνεις ότι μετά την βράβευση σου μαθεύτηκε και ότι η τύχη της κρίσης στην Ελλάδα, βρίσκεται στα χέρια σου! Τα χέρια σου θα γίνουν αγάλματα ,εικόνες σε μπλουζάκια , γούνινα καλύμματα για τα αυτιά, το χειμώνα, καπέλο με χεράκια….».

Η Σύλβια απαντούσε με γέλια αφού έχει χιούμορ αλλά πια… της βγήκε το όνομα για τα σέξι βογκητά. Ο Κρατερόςε συνέχιζε να τη πειράζει λέγοντας της πως αν εκείνος είχε πάρει τέτοιο βραβείο  και εκείνη θα το σχολίαζε! «Χααααα χα χα χα χα χα χα ευτυχώς έχουμε χιούμορ χα χα χα χα χα χα χα! Δεν υπάρχει χα χα με κατέστρεψε η παραγωγή χα χα χα χα» τι να πει κι αυτή…..



gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου