Χωρίς το Ν.Κριθαριώτη και χωρίς ...βέρα στο δεξί, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά.


Είναι τα πρώτα γενέθλια που περνά η  Βίκυ  Καγιά χωρίς τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια ότι ο γάμος τους περνά κρίση.
Με το χαμόγελο στα χείλη το μοντέλο και παρουσιάστρια προσπαθεί να αντιμετωπίσει ψύχραιμα το χωρισμό της.Χωρίς βέρα στο χέρι επιβεβαιώνει τις φήμες περί χωρισμού.

Ακόμα και στην  ευχή που έκανε για την ημέρα των γενεθλίων της, έδειξε  ότι ο Νίκος δεν είναι πια μαζί της.

«Εύχομαι να είμαι καλά και υγιής και να μπορώ να ζήσω πολλά στο μέλλον με φίλους καλούς, με την αγαπημένη οικογένεια και με την υγεία μας πάνω από όλα.» είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Star ενώ σε ερώτηση που αφορούσε τις φήμες για το χωρισμό της σχολίασε «Δεν είναι ο σωστός τόπος για να τα λέμε αυτά, αλλά ναι… είμαι μια χαρά!»


Μια χαρά έδειχνε ότι είναι η Βίκυ Καγιά και στη Μύκονο που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες χωρίς το Νίκο Κριθαριωτη.


Χαμογελαστή και με καλούς φίλους το διασκέδασε πολύ ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί από τους παπαράτσι. Φορώντας μια αποκαλυπτική μαύρη ολόσωμη φόρμα περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου.

Οι φίλοι της Βίκυς είναι αυτοί που τη στηρίζουν στην κρίση που περνά ο γάμος της. Ακόμα και ο Ρένος Χαραλαμπίδης της έδωσε ευχή με νόημα.

«Μη ρωτάτε πόσα χρόνια κλείνει αλλά τα πόσα ανοίγει… Έχει πολλά να ζήσει στο μέλλον» τόνισε.

Πάντως μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει πάει σε δικηγόρο για να υποβάλλει αίτημα διαζυγίου. Αφήνουν το χρόνο να δείξει αν τελικά θα μπορέσουν  να συνεχίσουν το γάμο τους  ή να ανοίξουν και οι δυο νέα σελίδα στη ζωή τους.

Όσο για τα σχέδια της το καλοκαίρι; Η Βίκυ Καγιά μας απάντησε πως λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει κανονίσει κάτι και πως ίσως ξεκλέψει δέκα μέρες τον Αύγουστο.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου