Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κατερίνα Κόκλα καλοκαιρινές διακοπές λίγο πριν γίνουν γονείς


Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα γέμισαν με καλοκαιρινά ρούχα τις βαλίτσες τους, φόρτωσαν το αυτοκίνητο, μπήκαν στο καράβι και άφησαν πίσω την πρωτεύουσα για να περάσουν δύο μήνες στη Νάξο, στο αγαπημένο τους νησί.

Τόπος καταγωγής για εκείνη, και τόπος ξεκούρασης αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας για τον επιτυχημένο παρουσιαστή καθώς διατηρεί, κατά το ήμισυ, beach bar στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. Επίσης, από αυτή την εβδομάδα έχει μεταφέρει στο νησί και τις ραδιοφωνικές του υποχρεώσεις καθώς η εκπομπή του στον Sfera 102,2 μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό θα «βγαίνει» από το νησί του Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3, μέχρι τις 12 Ιουλίου.
Στο beach bar «Kahlua», στο ομορφότερο σημείο του νησιού, βρίσκεται καθημερινά με την αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα, για να απολαύσουν τη θάλασσα, ενώ συχνά ανεβαίνει στα decks του μαγαζιού για να κάνει τις δικές του μουσικές επιλογές ενθουσιάζοντας τον κόσμο και μετατρέποντας την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο party, όπως ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Λιανός με τη Ράνια Κωστάκη, σε ένα party που ξεκίνησε πολύ νωρίς το μεσημέρι και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.
Η σύντροφος και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της φαίνεται πως ζει τις καλύτερες στιγμές της στο νησί όσο ποτέ άλλοτε. Έχοντας μαζί τον αγαπημένο της και την οικογένειά της νιώθει ασφάλεια και απολαμβάνει στο έπακρον αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής της, κάνοντας μάλιστα «προπόνηση μαμάς» με τη μικρή ανιψιά-κόρη της αδελφής της - που γεννήθηκε πρόσφατα. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η Κατερίνα Κόκλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνουν βόλτα το μωρό με το καροτσάκι του.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα παραμείνει στο νησί των Κυκλάδων μέχρι τα τέλη Αυγούστου ενώ αναμένουν την άφιξη του γιου τους στις αρχές Νοέμβρη.

Περισσότερα στο Ηello που κυκλοφορεί



faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου