Η εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού: "Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της τηλεοπτικής μου καριέρας"


Μετά την αποχώρηση της Ναταλίας Γερμανού από τον καναπέ του "Μες την Καλή Χαρά" το φιλικό της περιβάλλον σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην επαγγελματική ζωή της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και του Αλέξανδρου Ράπτη: "Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία Γερμανού είχε αποφασίσει από το Πάσχα να αποχωρήσει από την εκπομπή που παρουσίαζε τα τελευταία πέντε χρόνια με επιτυχία.'Την αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή' έλεγε πρόσφατα η ίδια σε κοντινό της πρόσωπο 'μα αισθάνομαι πραγματικά πως ό,τι είχα να δώσω το έδωσα. Είναι καιρός ή να κάνω κάτι άλλο ή να κάνω ένα διάλειμμα'. Εξάλλου, αυτή η σεζόν σημαδεύτηκε από τις ξαφνικές απομακρύνσεις τεσσάρων συνεργατών της με την ίδια-για πρώτη φορά- να μην μπορεί να κάνει τίποτα προκειμένου να τις αποτρέψει. 'Όσα έγιναν με έφεραν σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση' εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε στενό της συνεργάτη.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι αφορμή για την απομάκρυνσή της στάθηκαν οι τεταμένες της σχέσεις με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε αντίθεση με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Θέμη Γεωργαντά, που συνόδευαν τη βασική παρουσιάστρια της εκπομπής συχνά σε βραδινές της εξόδους, οι σχέσεις της Ναταλίας και της Κωνσταντίνας παρέμειναν καθαρά τυπικές, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ποτέ προστριβή μεταξύ τους. Οι τελευταίες φήμες πάντως που θέλουν τη Ναταλία να παρουσιάζει το φθινόπωρο βραδινό talk show στον ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν ούτε από την ίδια αλλά ούτε από το κανάλι του Αμαρουσίου.


fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου