Ζώδια: Παρασκευή 2 Αυγο'υστου


ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ



Κριός   

Μια σημαντική συζήτηση δεν θα πάει όπως ακριβώς περιμένατε, αλλά οι ευκαιρίες σας να φέρετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στα μέτρα σας, δεν τελειώνουν εδώ. Εκμεταλλευτείτε κάθε επικοινωνιακό σας προνόμιο.  

Αποφύγετε τις πολλές εξόδους, ειδικά με άτομα που στην παρούσα φάση εκπέμπουν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό σας.    


Ταύρος  

Η ορμητικότητα ενός ατόμου του κύκλου σας θα το ωθήσει σε ενέργειες που δεν εννοεί στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να κρίνετε τους άλλους περισσότερο βάσει των προθέσεών τους και λιγότερο εκ του αποτελέσματος.  

Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Επιτέλους το μήνυμά σας περνάει στην άλλη πλευρά με τον τρόπο που επιθυμείτε.    


Δίδυμος  

Τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, Δίδυμοι. Μην πάρετε λόγια και πράξεις τοις μετρητοίς, γιατί στην πορεία θα αποδειχτεί ότι ο κόσμος που σας περιβάλλει τελεί υπό σύγχυση.  

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε, όμως, απέναντι σε οποιονδήποτε- έχετε ακόμα πολλά να δείτε και να ακούσετε.    


Καρκίνος   

Ο Δίας σας δίνει την ενέργεια που σας έλειπε, προκειμένου να κυνηγήσετε έναν αβέβαιο ερωτικό στόχο, που όμως σας εμπνέει όσο τίποτα άλλο αυτή την περίοδο. Ακόμα και η ήττα θα είναι μια σημαντική νίκη, Καρκίνοι.  

Υπομονή στα επαγγελματικά σας. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται καθ' οδόν, αλλά δεν πρέπει να σας φουσκώσει από τώρα τα μυαλά.    


Λέων   

Ο εκνευρισμός σας θα είναι αρκετά έντονος σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να θολώσει την κρίση σας. Πληροφορηθείτε όλα τα γεγονότα, προτού διαμορφώσετε άποψη για ένα σημαντικό πρόσωπο.  

Μια φιλική σας σχέση αρχίζει να αποκτά διαφορετικό χαρακτήρα και να θυμίζει περισσότερο ερωτικό ειδύλλιο. Εξερευνήστε τις προοπτικές της προσεκτικά.    


Παρθένος   

Τα ερωτικά σας είναι ιδιαίτερα ρευστά σήμερα, γι' αυτό και θα είναι λάθος να πιστέψετε σε υποσχέσεις που δίνονται εύκολα, αλλά και να υποσχεθείτε πράγματα, χωρίς να είστε σίγουροι αν μπορείτε να τα προσφέρετε.  

Κρατήστε χαμηλό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις. Κάθε είδους αναστάτωση είναι εντελώς περιττή, σ' αυτή τη φάση.    


Ζυγός   

Αποφύγετε τα άτομα που έχουν την τάση να αποκρύπτουν πράγματα, γιατί θα πέσετε σίγουρα θύματα της καταστροφικής τους αυτής συνήθειας. Το σύνθημά σας για σήμερα είναι "Όλα στο φως", και καθόλου δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από αυτή την αρχή.  

Ηρεμία στα ερωτικά σας. Εκμεταλλευτείτε την δημιουργικά, κάνοντας πράγματα που στο παρελθόν οι εντάσεις σας στέρησαν.    


Σκορπιός  

Οι ισορροπίες των οικογενειακών και των στενών φιλικών σας σχέσεων είναι ευαίσθητες σήμερα, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις απερίσκεπτες κινήσεις. Μερικές φορές, η σιωπή είναι προτιμότερη από κάθε τι άλλο.  

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε ένα ειδύλλιο που παραμελήσατε χωρίς λόγο.    


Τοξότης   

Μια διαφωνία ή ένας καυγάς δεν έχουν τη δύναμη να παγώσουν μια σχέση για την οποία παλέψατε με πάθος. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να αφεθείτε σε μια διαρκή κατάσταση διενέξεων, που δηλητηριάζουν σταδιακά τη σχέση σας, όποιου τύπου κι αν είναι αυτή.  

Ο Ερμής προκαλεί αναστάτωση στον τομέα των οικονομικών. Ιδιαίτερη προσοχή στις σπατάλες.    


Αιγόκερως   

Μια πρωτόγνωρη επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται από το πουθενά, και καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε προσεκτικά προτού την απορρίψετε. Συμβουλευτείτε τους έμπειρους Τοξότες του περιβάλλοντός σας.  

Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Δεν θα πάθετε τίποτα, αν εκτεθείτε μια φορά πρώτοι. Η άλλη πλευρά θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την πρωτοβουλία σας.    


Υδροχόος  

Δεν είναι ανάγκη να κυνηγάτε με τόση επιμονή την ερωτική σας αποκατάσταση, Υδροχόοι. Ό, τι είναι να έρθει, θα έρθει στο χρόνο του, και η εμμονή σας μόνο αχρείαστες καθυστερήσεις μπορεί να προκαλέσει.  
Ο Κρόνος ευνοεί τις απόπειρες για κάτι καινούργιο, ειδικά αν πρόκειται για ένα χόμπι ή μια ασχολία.    


Ιχθύς   

Η ερωτική πολιορκία αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις απ' ό, τι είχατε προβλέψει, πράγμα που δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια να την αγνοείτε. Πάρτε μια απόφαση, Ιχθείς, και ξεκαθαρίστε τη στάση σας απέναντι σε όσους έχουν προσδοκίες από σας.  

Η ταραγμένη σχέση σας με έναν σημαντικό φίλο αποκαθίσταται με σχετικά ανώδυνο τρόπο.


Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου