Καρέ-καρέ η τραγωδία της 17χρονης που την πυροβόλησε ο πατέρας της


- «Έσβησε» μετά από δέκα ημέρες στη ΜΕΘ ο 47χρονος πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του
-«Δεν σκοτώνω εσένα, αλλά την κόρη μας για να ζήσεις με τον πόνο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος με επιστολή στην εν διαστάσει σύζυγό του
Ήταν 12 Αυγούστου όταν στο κέντρο του Άργους εκτυλίχθηκε μία οικογενειακή τραγωδία που έμελε να συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ένας 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε την κόρη του σε κεντρικό δρόμο μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο 47χρονος πατέρας «έσβησε» στις 22 Αυγούστου, ενώ η 17χρονη κόρη του δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 47χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου Νοσοκομείου με σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, οι θεράποντες γιατροί είχαν επισημάνει ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Τελικά, υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από περίπου δέκα ημέρες από το τραγικό συμβάν.
Το κορίτσι φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, το ένα στο μάγουλο και το άλλο στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, το οποίο και ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς, καθώς αν καταφέρει ν ζήσει υπάρχει κίνδυνος να μείνει ανάπηρη.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο του Άργους, όπου ο 47χρονος έτρωγε μαζί με την κόρη του σε εστιατόριο κοντά στη λαϊκή αγορά της πόλης.
Κάποια στιγμή η κοπέλα σηκώθηκε να πάει να πάρει τσιγάρα και για άγνωστους ακόμα λόγους ο πατέρας την ακολούθησε και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στον αυχένα και στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια ο πατέρας έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες»
Την ίδια στιγμή σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σχετικά με τους λόγους που ο πατέρας έστρεψε το όπλο προς την κόρη του και την πυροβόλησε εν ψυχρώ.
Σε χειρόγραφο σημείωμα που άφησε πίσω του αναφέρεται πως πυροβόλησε την κόρη του γιατί με αυτό τον τρόπο ήθελε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.
«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» εξηγούσε μεταξύ άλλων στην επιστολή ο 47χρονος, ο οποίος απέρριπτε ευθύνες στην πρώην σύζυγό του για ότι συνέβη στον ίδιο αλλά και στην κόρη τους.
Μάλιστα, στο σημείωμα χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη μητέρα της άτυχης 17χρονης, καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζε ο πατέρας αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη είχε, εδώ και αρκετό καιρό, δεσμό με κάποιον κοινό τους φίλο.
Στο σημείωμά ξεκαθάριζε πως η απόφαση να σκοτώσει τη 17χρονη κόρη τους ήταν μόνο για εκδίκηση.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου