Διάσημος παντρεμένος δημοσιογράφος "πιάστηκε" να δίνει καυτά φιλιά στην ερωμένη του στη Μύκονο (φωτο)


Ο Jeremy Clarkson διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος της πιο επιτυχημένης εκπομπής
αυτοκινήτου της Βρετανίας "Top Gear", αν και δεν φημίζεται για τα φιλοελληνικά του αισθήματα άφησε το συννεφιασμένο Λονδίνο για να απολαύσει τον καυτό ήλιο της Μυκόνου.

Και όση έκπληξη μας προκάλεσε η επίσκεψή του, άλλο τόσο ξαφνιαστήκαμε με την παρέα που είχε μαζί του! Αρχικά όλοι υπέθεσαν πως η ξανθιά αγγλίδα που είχε δίπλα του ήταν η γυναίκα του και μάνατζερ του Frances Cain. Όμως τα βρετανικά Μέσα αποκάλυψαν ότι τελικά δεν είναι η γυναίκα του, αλλά η πρώην επίσημη ερωμένη του, Phillipa Sage!

Το 2011 είχε αποκαλυφτεί από τα αγγλικά Μέσα η δίχρονη εξωσυζυγική τους σχέση, που τελικά η γυναίκα του συγχώρησε για να δώσει στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών από την dailymail.co.uk και του video του Mykonos Live Tv η γυναίκα του πρέπει να σκεφτεί και μια τρίτη ευκαιρία. Το παράνομο ζευγάρι απαθανατίστηκε στο εστιατόριο NAMMOS, στη παραλία της Ψαρρούς, να γευματίζει με τους φίλους του και να γεύεται ελληνικές παραδοσιακές λιχουδιές... αλλά και ο ένας τον άλλον! Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά στο στόμα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα!





fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου