Η εμφάνιση που σόκαρε στα MTV Awards: Οι αντιδράσεις των διάσημων θεατών (video)


Κάθε άλλο παρά αδιάφορη κρίθηκε η εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2013.
Λανσάροντας το ξυρισμένο punk look στα μαλλιά της, η 20χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα χρυσό μπικίνι, παρουσιάζοντας τη συνεργασία της με τον Ρόμπιν Θικ στο τραγούδι "Blurred Lines"


Ωστόσο, το act ήταν, κατά γενική ομολογία, υπέρ του δέοντος προκλητικό, με την Μάιλι Σάιρους, που πριν χρόνια έγινε γνωστή ενσαρκώνοντας την αθώα ηρωίδα της Disney Χάνα Μοντάνα, να επιδίδεται σε χορευτικές κινήσεις που έδειξαν να σοκάρουν το κοινό των βραβείων.



Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της οικογένειας του Γουίλ Σμιθ, με τα δύο παιδιά του να κοιτούν εμβρόντητα όσα συνέβαιναν στη σκηνή



 Η Ριάνα, ο Νάιλ Όραν και ο Ζέιν Μάλικ των One Direction δεν φάνηκαν επίσης να διασκέδασαν ιδιαίτερα από την προκλητικιή και μάλλον κακόγουστη εμφάνιση επί σκηνής της νεαρής pop star.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του act, το twitter είχε κατακλυστεί από αρνητικά σχόλια. Μεταξύ άλλων, ο σύζυγος της Μαράια Κάρεϊ, Νικ Κάνον, έγραψε: "Θυμήστε μου να μην αφήσω ποτέ τα παιδιά μου να μπουν στη showbiz. Ευχαριστώ", ενώ η Μπρούκλιν Ντέκερ σχολίασε: "Νιώθω τόσο άβολα με αυτό που βλέπω".

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:




yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου