Νίκος Μουτσινάς Τα καυστικά σχόλια για ΑΝΤ1, Νομικού & Αρναούτογλου


Τα νέα πρόσωπα του ΑΝΤ1 όπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,
αλλά και η πιθανή ανάθεση της παρουσίασης του Dancing With The Stars στη Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν από τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Δέστε Τους».

 Αφού η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες είναι σίγουρο πως το Dancing With The Stars θα παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός σχολίασε: «Όπως και για το πρωινό, είπε ο ΑΝΤ1 “είχαμε ζευγάρι και πάμε να βάλουμε ζευγάρι” έτσι και εδώ είπανε “Είχαμε τη Ζέτα, πάμε να βάλουμε την περίπου Ζέτα”. [...] Μοιάζουν πάρα πολύ και συνήθως όταν είσαι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία, κερδίζεις. Γενικά εννοώ πως κερδίζει το πρωτότυπο».

 Μάλιστα, στη συζήτηση επενέβη και η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Πάντως αν το κάνει η Δούκισσα τελικά, πρέπει να βγει τελείως διαφορετική. Επειδή η Δούκισσα το 'χει αυτό το too much, θα πρέπει να το κάνει λίγο πιο girly – αλλιώς θα είναι ίδια η Ζέτα».

Στη συνέχεια και όταν η συζήτηση έφτασε στο άλλο νέο απόκτημα του ΑΝΤ1, δηλαδή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Ο Γρηγόρης με τη Μπεκατώρου ωραίο μου φαίνεται!», ωστόσο πρόσθεσε με νόημα «Στα δύσκολα το έβαλαν το Μαράκι... ». Και, τελικά, ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε για τον Γρηγόρη Αρναούτολου, με τον οποίο είχε βρεθεί να συμπαρουσιάζει το πρωινό του Mega: «Τηλεοπτικά δεν πιστεύω να αλλάξει ο Γρηγόρης. Και αυτό που ακούω πως θα κάνει είναι πάνω στο χιούμορ του. Τρελαίνεται για αυτά ο ίδιος».

yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου