Δείτε την Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την πεθερά της σε συναυλία του Ρέμου στη Θεσσαλονίκη


Μόλις μία εβδομάδα μετά τη μυστική βάφτιση της Μαρίας-Νεφέλης Μπόσνιακ στο μικρό χωριό Ηράκλειο του Λαγκαδά και οι «δολοφόνοι» επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος!
Όχι για να παντρευτούν, αλλά για να δώσουν μια μεγάλη συναυλία! Έτσι λοιπόν το βράδυ της Κυριακής ο Αντώνης Ρέμος χάρισε τον καλύτερο του εαυτό στους συμπατριώτες του, που κατέκλυσαν τα Λουτρά Λαγκαδά για να απολαύσουν τον διάσημο καλλιτέχνη από κοντά.

Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση της τοπικής ομάδας του Ερμή Λαγκαδά, έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, αφού έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Αντώνης τραγούδησε στον Λαγκαδά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «παρών» στη συναυλία σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "YOU" έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Αντώνη, η οποία μέχρι και σήμερα ζει στον δήμο του Νομού Θεσσαλονίκης. Η μητέρα του Νίτσα καμάρωνε συγκινημένη τον μοναχογιό της καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, αγκαλιά πάντα με την Υβόννη, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.


Το γνωστό μοντέλο, που πλέον έχει ασπαστεί και επισήμως την Ορθοδοξία, νιώθει πολύ τυχερή επειδή βρήκε μια δεύτερη οικογένεια. Αυτήν τη φορά στην Ελλάδα!

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου