Το Πρωινό: Τα σχόλια για Νομικού- Μακρυπούλια: Ποια είναι καλύτερη;


Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρέα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 σχολίασε το ξεκίνημα της Δούκισσας Νομικού
στη θέση της οικοδέσποινας του Dancing With The Stars 4, ενώ η κάμερα της εκπομπής συνάντησε - μεταξύ άλλων - και τα στελέχη του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο και Κατερίνα Γκαγκάκη, οι οποίοι δεν αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη νέα παρουσιάστρια του show.

 Ο Γιάννης Λάτσιος για την επιλογή της Δούκισσας Νομικού είπε: «Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να κάνω σχόλια. Αυτό που μπορώ να πω σαν άνθρωπος του προγράμματος είναι ότι η Δούκισσα δούλεψε σκληρά και η πρώτη της εμφάνιση σε αυτό τον νέο ρόλο νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Το κοινό θα έχει τον τελευταίο λόγο», ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε: «Για μένα η Δούκισσα είναι μια παρουσιάστρια αξιώσεων. Είναι άλλο πράγμα από τη Ζέτα. Πρέπει να φύγουμε από τη σύγκριση. Πρέπει να δούμε το πρόγραμμα όπως έχει στηθεί και θα εξελιχθεί φέτος. Δεν έχει νόημα αυτή η σύγκριση. Ποτέ δυο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, ούτε πρέπει να είναι».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο: «Στη ζωή μοιραία γίνονται συγκρίσεις. Επί της ουσίας η σύγκριση είναι άδικη, γιατί συγκρίνεις την τελευταία Ζέτα, γιατί αυτή σου έχει μείνει, με την πρώτη Δούκισσα. Η τελευταία Ζέτα σε σχέση με την πρώτη Δούκισσα είναι απείρως καλύτερη. Εγώ, όμως, τη Δούκισσα την περίμενα χειρότερη. Βλέποντας, λοιπόν, ότι η γραμμή αφετηρίας της Δούκισσας είναι καλύτερη από ό,τι περίμενα, πιστεύω ότι θα μας εκπλήξει θετικά».

Στη συνέχεια, βέβαια, σχολίασε: «Είναι και κάτι άλλο... Η Ζέτα ήταν στημένη. Ήταν πολύ λαμπερή, πολύ όμορφη, αλλά ήταν ένα στημένο πράγμα που έκανε παγωμένο, βρετανικό, φλεγματικό χιούμορ. Είχε προσωπικότητα, μου άρεσε. Εδώ η Δούκισσα έχει μια παιδική αφέλεια και παιδικότητα, που θα βγάλει ένα διαφορετικό στιλ παρουσίασης. Θα γράψει τη δική της διαφορετική ιστορία. Χθες, πάντως, σαφώς ήταν χειρότερη από τη Ζέτα».


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου