«Νίκ ο΄Κλοκ»: Η λαμπερή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην πρεμιέρα της εκπομπής του


Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ, ο Νίκος Μουτσινάς θα καλησπερίσει για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη νέα του εκπομπή.

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα συνοδεύεται από ένα πάνελ συνεργατών (3 κάθε φορά άνθρωποι που θα σχολιάζουν τα θέματα της εκπομπής) αλλά και ένα κομμάτι stand up comedy, με σάτιρα της επικαιρότητας.

Ποιος θα είναι όμως ο άνθρωπος που, ως καλεσμένος, θα κάνει «ποδαρικό» στο Νικ ο΄κλοκ; Σύμφωνα, με ρεπορτάζ του Υupiii, ο Νίκος Μουτσινάς θα υποδεχτεί στο πλατό τη βραδιά της πρεμιέρας την πολύ καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια. «Μπορεί κάποιοι να πουν ότι μία τέτοια επιλογή ήταν αναμενόμενη δεδομένης της σχέσης που έχουν οι δυο τους, όμως η Ζέτα είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και όλες οι εκπομπές θα ήθελαν να την είχαν καλεσμένη. Ειδικά τώρα, που θα παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη, δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του Dancing With The Stars» αναφέρει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας πως «φυσικά θα κληθεί να μιλήσει για το show, θα ρωτηθεί αν το παρακολούθησε και πώς της φάνηκε, και αναμφίβολα θα σχολιάσει τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τη "σύγκριση" μεταξύ τους, ενώ θα μιλήσει και για το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ "Sugar" στο οποίο πρωταγωνιστεί φέτος η ίδια».

Έτσι, με ένα τόσο δυνατό καλεσμένο στην πρεμιέρα του και με όσα έχει ετοιμάσει όλο αυτό τον καιρό με τους συνεργάτες του, ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να θέσει ιδιαίτερα υψηλά τον πήχη της νέας του εκπομπής, που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αποτελεί ένα προσωπικό του στοίχημα.


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου