Η απίστευτη αλλαγή της Christina Aguilera - Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά


Η Christina Aguilera έχει αποφασίσει να γίνει πιο αδύνατη από ποτέ και πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media όλο περηφάνια.
Μπορεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια να δήλωνε υπέροχα με τα κιλά της και πιο ωραία από ποτέ, όμως πήρε την απόφαση και έχασε 20 ολόκληρα κιλά.
Το τελευταίο της άλμπουμ δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία και πολλοί πιστεύουν πως η αλλαγή της εικόνας της ήταν ένα κομμάτι της αποτυχίας.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από το διαφημιστικό για το άρωμα Unforgettable και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η superstar ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με ένα κολλητό άσπρο φόρεμα, που αναδεικνύει την νέα σιλουέτα της, κάνει τον γύρο του κόσμου.


Η Aguilera έχει χάσει 20 κιλά και έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν πάλι! Θέλετε να μάθετε την διατροφή που την βοήθησε να γίνει πάλι super sexy;
Η ισορροπημένη διατροφή που βοήθησε την Christina Aguilera να χάσει τα περιττά κιλά της αποκαλύφθηκε.
Το πρωινό της ξεκινάει με μπλε μούρα, αβοκάντο και γαλοπούλα, ένας συνδυασμός πρωτεϊνών και υγιεινών λιπών. Για σνακ καταναλώνει πάστα αμύγδαλο και λατρεύει το κοκτέιλ γαρίδων. Το μεσημεριανό της και το βραδινό έχουν συνήθως κοτόπουλο ή ψάρι συνοδευμένο με μια σαλάτα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Αποφεύγει να πηγαίνει στο αγαπημένο της μαγαζί που είναι γεμάτο από τις αγαπημένες της σοκολάτες και έχει μειώσει πολύ το αλκοόλ.


 mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου