«Κουμπάρος» σε γάμο θαυμάστριάς του στο Λας Βέγκας ο Jon Bon Jovi (video)


Super τυχερή ήταν μια φανατική θαυμάστρια του Jon Bon Jovi, η οποία επί μήνες μέσω διαδικτύου ζητούσε απεγνωσμένα να την παραδώσει στον γαμπρό ο διάσημος τραγουδιστής.

Η Αυστραλή, Branka Delic παντρεύτηκε την ίδια μέρα και στο ίδιο ακριβώς εκκλησάκι στο Λας Βέγκας, όπου είχε παντρευτεί πριν από 24 χρόνια και ο Jon Bon Jovi.

Μάλιστα εδώ και μήνες είχε στήσει μια σελίδα στο internet μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Gonzalo Cladera, ζητώντας από τον super star να συμμετάσχει στην τελετή του γάμου της.

Εκείνη τη μέρα δε ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει εμφανίσεις στο καζίνο MGM Grand και βρισκόταν στο Λας Βέγκας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει την ευχή της θαυμάστριάς του.


«Όλη της τη ζωή η Branka πίστευε ότι θα παντρευτεί τον ίδιο τον Bon Jovi. Δυστυχώς στα 34 της κατάλαβε ότι αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ και αποδέχθηκε την πρόταση του Gonzo. Μπορεί να μην παντρεύεται τον Bon Jovi, όμως η επόμενη καλύτερη επιλογή που έχει είναι να την παραδώσει εκείνος στον γαμπρό και να περπατήσει στον ίδιο ακριβώς διάδρομο που είχε περπατήσει πριν από 24 χρόνια», έγραψε η Branka στην ιστοσελίδα της.


Φυσικά όταν είδε τον τραγουδιστή, χαμογελαστό να δηλώνει έτοιμος να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, η Branka έμεινε με το στόμα ανοιχτό και κοκκίνισε από την ντροπή της.

«Με συνόδευσε στην εκκλησία και ήθελε να με παραδώσει στον γαμπρό, αλλά εγώ δεν τον άφηνα λεπτό. Δεν έκλαψα για να μην χαλάσω το μακιγιάζ μου και δείχνω απαίσια», είπε η νύφη.



Ο δε Jon Bon Jovi στην επίσημη ιστοσελίδα του έγραψε: «Συγχαρητήρια Branka και Gonzalo, εύχομαι να έχετε μια ζωή γεμάτη ευτυχία, αγάπη και όμορφες αναμνήσεις».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου