Συνεργάτης της Μενεγάκη πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ γνωστού gay club


Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το πλατό της φέτος στον ALPHA αλλά και τους συνεργάτες που την πλαισιώνουν.
Οι περισσότεροι παρέμειναν ίδιοι από πέρυσι, όμως προστέθηκε στο πάνελ και ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος.

Ο Γιώργος έγινε ευρέως γνωστός πέρυσι, με την συμμετοχή του στην παράσταση "Ελισάβετ, γυναίκα από σύμπτωση" στο πλευρό της Μαρώς Κοντού.

Στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση Naked Boys Singing, όπου τραγουδούσε με μια πετσέτα στη μέση, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.
Ο Γιώργος είναι ο αγαπημένος του γυναικείου κοινόύ, αφού και η ίδια η Μενεγάκη έχει παραδεχτεί ανοιχτά πόσο όμορφο θεωρεί τον ηθοποιό.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι αγαπητός όμως και στο gay κοινό όπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube.
Ο Παράσχος συμμετέχει στο επίσημο κλίπ γνωστού gay club στο Γκάζι.
Το gay club για την προώθηση του μαγαζιού πριν ένα χρόνο περίπου κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο, με  υπαλλήλους αλλά και θαμώνες. Σε ένα καλοστημένο κλιπ για το αντίστοιχο τραγούδι συμμετέχει και ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος.
Στο βίντεο κλιπ τον βλέπουμε να ξεσηκώνει το κοινό με ένα τιραντάκι πίσω από την μπαρά, αλλά προς το τέλος εμφανίζεται ημίγυμνος μέσα σε μια μπανιέρα με νερό.
Ο Παράσχος μάλιστα εργαζόταν και στο gay club ως barman και ήταν το αγαπητό παιδί του μαγαζιού. Όσες κοπέλες πήγαιναν στο bar είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιώργο που γίνοταν το κέντρο της προσοχής.
Ο παρουσιαστής της Ελένης πριν λίγες μέρες εθεάθη σε γνωστό θέατρο συνοδευόμενος από μια ξανθιά παρουσία. Δεν ξέρουμε αν ήταν η κοπέλα του, όμως σίγουρα ταίριαζαν πολλοί.

Δείτε το βίντεο!



mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου