Μας έκανε να βουρκώσουμε η Beyoncé – Έδωσε ζωή σε κοριτσάκι που πάσχει από Καρκίνο


Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ζέστανε τις καρδιές των stars και όχι μόνο!
Η Beyoncé έκανε το καλύτερο δώρο σε μια 12χρονη που πάσχει από καρκίνο, εκπληρώνοντας την ευχή της να την δει από κοντά.


Η μικρή Τέιλον δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μόλις είδε την παγκοσμίου φήμης σταρ να κατεβαίνει από την σκηνή, να την πλησιάζει και την αγκαλιάζει σφιχτά!


Το 12χρονο κοριτσάκι που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δεν μπορεί να πιστέψει το δώρο που της έφερε φέτος ο Άγιος Βασίλης! Η Beyoncé ήταν  δίπλα της, τραγουδούσε και γελούσε μαζί της, δίνοντας ζωή στην γλυκιά Τέιλον !

Η τραγουδίστρια σε συνεννόηση με την κερδοσκοπική οργάνωση «Make a Wish» έκαναν ακόμη ένα παιδί που υποφέρει να χαμογελάσει, δίνοντας το καλό παράδειγμα!

Μάλιστα, είναι η δεύτερη καλή πράξη που κάνει η μεγάλη ποπ σταρ μέσα σε λίγες ημέρες! Πρόσφατα οι υπάλληλοι του πολυκαταστήματος Walmart στη Μασαχουσέτη, έμειναν με το στόμα ανοιχτό  όταν την είδαν να περιφέρεται ανάμεσά τους με το καρότσι της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, με τη συνοδεία των σωματοφυλάκων της, έκανε, εκεί, τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της.




Ευδιάθετη και προσφιλής, αγόρασε μια κούκλα για την κόρη της Μπλου Άιβι, αλλά και ένα αντίτυπο του ολοκαίνουργιου δίσκου της, με τίτλο Beyonce, που κυκλοφόρησε, πρόσφατα, μέσω iTunes

Όμως, η μεγάλη έκπληξη, που επιφύλαξε η 32χρονη σταρ στους καταναλωτές ήταν όταν έφτασε στο ταμείο και από το μεγάφωνο ευχήθηκε "καλές γιορτές σε όλους". Μάλιστα, δεν έμεινε μονάχα στις ευχές…



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου