Φτιάξε βερνίκι νυχιών στις αποχρώσεις της σκιάς σου!




Ποιος είπε ότι χρειάζεται να αγοράσεις μανό σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για να είσαι καλυμμένη in any case;
Δημιούργησε ό,τι απόχρωση θέλεις στο λεπτό χρησιμοποιώντας την παλιά παλέτα σκιών που έχεις καταχωνιασμένη στο νεσεσέρ σου.

Υλικά που θα χρειαστείς:
Διάφανο μανό, σκιά στο χρώμα που θέλεις να έχει το μανό σου, οδοντογλυφίδα, ένα χωνί που έχεις δημιουργήσει από μια σελίδα χαρτιού.




Πως θα το φτιάξεις:

Βήμα 1ο: Επέλεξε την απόχρωση που θέλεις να έχει το ολοκαίνουργιο βερνίκι νυχιών σου. Με την οδοντογλυφίδα ή με την άκρη ενός αιχμηρού αντικειμένου «σπάσε» τη σκιά, μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλεις μπορείς να αναμίξεις δύο αποχρώσεις σκιάς για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.




Βήμα 2ο: Τοποθέτησε το χωνί στο στόμιο του μπουκαλιού του διάφανου μανό και ρίξε προσεκτικά τη σκιά σε μορφή σκόνης που δημιούργησες.



Βήμα 3ο: Με την οδοντογλυφίδα ανακάτεψε καλά το μείγμα μέχρι το χρώμα να γίνει ομοιόμορφο. Κλείσε το μανό και ανακίνησε το πολύ καλά. Τόσο απλά έχεις ένα μανό σε μοναδική απόχρωση που ταιριάζει τέλεια και με το μακιγιάζ σου!




faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου