Αυτό είναι το πολυτελές ξενοδοχείο που περνά τις διακοπές του ο Μιχάλης Λιάπης


Ο Μιχάλης Λιάπης αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του στην Μαλαισία για να ξεκουραστεί
Το πρόσωπο των ημερών και όχι για καλό λόγο είναι ο Μιχάλης Λιάπης, μετά την σύλληψη του, αφού κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αμάξι.
Ο πρώην υπουργός όμως φαίνεται να μην ξαφνιάζεται από όλα αυτά και αποφάσισε να πάει διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ. Μάλιστα επέλεξε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, ώστε να έχει όλες τις ανέσεις. Συγκεκριμένα το «Sheraton» είναι το πολύτελές ξενοδοχείο της Κουάλα Λουμπούρ που φιλοξενεί τον Μιχάλη Λιάπη και τον προστατεύει πολύ καλά, ώστε να μην έχει καμία επικοινωνία με την Ελλάδα.
Μάλιστα εβδομαδαία εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές του υπουργού, στην Μαλαισία ενώ πρέπει να σημειωθεί, ότι μετά τη σύλληψή του ο κ. Λιάπης επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, οικονομική αδυναμία, καθώς η Κρίση δεν τον άφησε ανέγγικτο.
Προκλητική εξακολουθεί να είναι η στάση του κ. Λιάπη κι απέναντι στα Μέσα, καθώς δημοσιογράφος του Mega επιχείρησε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρώην υπουργό, όμως από την ρεσεψιόν του απάντησαν ότι ο πρώην υπουργός δεν διαμένει πια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο με το πολυτελές ξενοδοχείο «Sheraton» της Κουάλα Λουμπούρ!


mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου