Χαμός! Ειρωνικά σχόλια Αλεξάνδρου για Σωτηροπούλου


Βαριά, πολύ βαριά φαίνεται ότι «έπεσε» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο χωρισμός του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Και πιο βαριά φαίνεται ότι τού πέφτουν οι φήμες για σχέσεις και νέους έρωτες της πρώην με γόηδες της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες όλο κι επιμένουν οι φήμες ότι η Σωτηροπούλου βγαίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη.

 Η «διεθνής» διέψευσε ότι κάτι παίζει μεταξύ τους, τονίζοντας ότι με τον άλλον τον «διεθνή» είναι φίλοι χρόνια τώρα, απλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάνουν περισσότερη παρέα. Η δημοσιογράφος Μαρία Ενεζλύ ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook δημοσίευμα, όπου η Σωτηροπούλου διαψεύδει ότι έχει σχέση με Γεωργούλη και ο Αλεξάνδρου, δεν άντεξε και σχολίασε.

 Και παρόλο που το μοντέλο έχει «καεί» από τα social media, αφού κατά ένα περίεργο λόγο... παρεκτρέπεται, δε λέει να βάλει μυαλό. Κι έτσι again «ξεκατινιάστηκε» στο διαδίκτυο. Τούτη τη φορά μόνος του, αφού η διαδικτυακή του φίλη στάθηκε στο ύψος της και δεν του έδωσε πάτημα για περισσότερα.

 Ωστόσο, ο Αλεξάνδρου αρχικά σχολίασε με γέλια (χαχαχα) το δημοσίευμα, ενώ στο σχόλιο της φίλης του ότι μετά από εκείνον το χάος (αν είναι χάος ο Γεωργούλης, το θέλω κι εγώ) απάντησε: «Αχ ρεκόρ, πού θα πάει μικρός είμαι θα μεγαλώσω»!!! Η φίλη του τού είπε να μην πέφτει ψυχολογικά και να μην γίνεται κακούλης, αλλά εκείνος την καθησύχασε ότι... «πιο γαϊδούρι από εμένα δεν παίζει».


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου