Ο Ομπάμα φλερτάρει και η Μισέλ...εξοργίζεται


Η διαχυτικότητά του, δίνει αφορμή για σχόλια και μάλλον προκαλεί αμηχανία στην σύζυγο.
Ο αυθόρμητος Μπαράκ Ομπάμα έχει «συλληφθεί» ουκ ολίγες φορές να το διασκεδάζει ίσως…υπέρ του δέοντος, δίπλα σε εντυπωσιακές πολιτικούς, δημοσιογράφους, σταρ, δίνοντας την εντύπωση ότι φλερτάρει μαζί τους ανοιχτά, εκνευρίζοντας αναπόφευκτα την πρώτη κυρία των ΗΠΑ που επιχειρεί συχνά-πυκνά να τον επαναφέρει στην τάξη με ένα επιτιμητικό βλέμμα.


Αστράφτει και βροντάει η Μισέλ Ομπάμα.

Πιο πρόσφατο ενσταντανέ, αυτό από την τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, στο στάδιο Σοβέτο της Νοτίου Αφρικής. Εκεί, στις κερκίδες, ο Ομπάμα βρέθηκε δίπλα στην εντυπωσιακή, ξανθιά, ψηλή πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Σμιντ, γέλασε και φωτογραφήθηκε μαζί της. Δίπλα τους, η Μισέλ Ομπάμα, έδειχνε λίαν ενοχλημένη, ρίχνοντας στον Αμερικανό πρόεδρο ένα βλέμμα που σκοτώνει, επιχειρώντας μάλλον...μάταια να τον επαναφέρει στην τάξη.
Ποικίλα ήταν τα σχόλια και για την διαχυτικότητα που είχε δείξει ο Ομπάμα, απέναντι στην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, Γινγκλάνγκ Σιναουάτρ,α κατά την διάρκεια επίσημου ταξιδιού του στην Μπανγκόκ.
Στον κατάλογο των συναντήσεων που δεν πέρασαν απαρατήρητες, είναι και αυτή με την παραγωγό του NBC Μισέλ Τάζοφ, λόγω της μεγάλης οικειότητας κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Οι δυο τους αποτυπώθηκαν από τον φωτογραφικό φακό να σκύβουν και να ψιθυρίζουν, να γελάνε και να αγγίζονται.


Με την πρωθυπουργό της Δανίας.

Θερμός είναι ο πλανητάρχης και απέναντι σε χυμώδεις σταρ όπως η Μπιγιονσέ, ενώ καμιά φορά προκαλεί ο ίδιος την τύχη του, με σχόλια που εξωθούν την Μισέλ στα άκρα.


Με την πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης.

Δεν είναι να απορεί κανείς για τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει μετά το εγκώμιο που έπλεξε δημοσίως ο Ομπάμα για την παλιά του φίλη, γενική εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Καμάλα Χάρις, την οποία, εκτός από έξυπνη και αφοσιωμένη, είχε περιγράψει και ως «την πιο όμορφη γενική εισαγγελέα στην χώρα».

Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τον «περισπασμό» που προκάλεσαν τα σχόλιά του, αλλά όπως σημειώνουν διάφοροι σχολιαστές, μάλλον εννοούσε: «λυπάμαι που το άκουσε αυτό η Μισέλ».


www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου