Άστεγος και ανασφάλιστος ο Νίκος Ζιάγκος, μένει στο «Σπίτι του ηθοποιού»!


Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όπως φαίνεται οι εποχές που ο Νίκος Ζιάγκος ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς και ποθητούς άντρες, με τον ίδιο να περνά τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή του...

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, χωρίς σπίτι και ανασφάλιστος και αναγκάστηκε να καταφύγει για βοήθεια στο «Σπίτι του Ηθοποιού».


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso», ο Νίκος Ζιάγκος φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό του, προκειμένου να ξεχρεώσει τα δάνεια που πήρε.


Με δηλώσεις του στην εφημερίδα ανέφερε πως: «Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά».

Επίσης ένα ατύχημα με τη μηχανή του τον ανάγκασε για πολύ καιρό να μείνει εκτός δράσης και δυστυχώς βρέθηκε και στην ανάγκη να χειρουργηθεί, χωρίς να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με δηλώσεις του ο Νίκος Ζιάγκος αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πει ψέματα πως είναι ασφαλισμένος, γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο γιος του με τα ναρκωτικά: « Τον πήγα 18 μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους στην Ισπανία. Όλο αυτό το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του», ανέφερε...


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου