Δήμος Μπέκε(πρώην μέλος του συγκροτήματος ΟNE): Ποιος του είπε ότι δεν θα κάνει καριέρα στο τραγούδι;


«Μετά τους ΟΝΕ, από εκεί που ήμουν φίρμα, πρώτο όνομα, ξανάγινα το "ορεκτικό" του καθενός, άνοιγα τα προγράμματα», εξομολογείται ο Δήμος Μπέκε, αναφερόμενος σε γεγονός που δεν του απέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα επιθυμούσε στο τραγούδι.

Με αφορμή τη συμμετοχή του ως διαγωνιζόμενος στο «The Voice», ο γνωστός τραγουδιστής, που έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «ONE», αποκαλύπτει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πως : «Από πρώτο όνομα ξανάγινα το "ορεκτικό" του καθενός».

 Η τεράστια έκταση της φωνής του γρήγορα τον κάνει περιζήτητο. Πάντα όμως για φωνητικά και αυτό είναι όπως φαίνεται το παράπονο του τραγουδιστή ο οποίο θυμάται την ερώτηση που είχε κάνει στον Ηλία Ψινάκη αν θα κάνει ποτέ καριέρα και την ξεκάθαρα αρνητική απάντηση του ίδιου: «Ως τέτοιου είδους εργαλείο -για φωνητικά- με χρησιμοποίησε ο Φοίβος και στον Ρουβά, στο «Όλα καλά». Έτσι κατέληξα να πάω στην Αμερική για την ολοκλήρωση του άλμπουμ μαζί με τον Ηλία Ψινάκη. Έμενα επί δύο μήνες στο "Holiday Inn", σε μια τεράστια σουίτα μόνος μου! Στις 10 το πρωί ακριβώς αρχίζαμε τα sessions, κάναμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά στη μία άλλη μια διακοπή για να παίξουμε Playstation ώστε να ξεκουραστεί το μυαλό. Μετά συνεχίζαμε δουλειά μέχρι αργά. Εκεί ήταν που ρώτησα ένα βράδυ τον Ψινάκη, γιατί το είχα μαράζι: "Θα κάνω ποτέ καριέρα;" Τότε εκείνος μου απάντησε με ένα τεράστιο κατηγορηματικό "όχι". Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε "γιατί έχεις φωνάρα!».

 Όπως εξηγεί ο Δήμος Μπέκε, σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ, δεν πρέπει να πιστεύεις ότι επειδή δουλεύεις μαζί με γνωστά ονόματα θα εκτιμήσουν την αξία σου και θα σε βοηθήσουν. Συμπληρώνεις τον καλλιτέχνη που βρίσκεται στο προσκήνιο και είναι λογικό ότι ο μάνατζερ ή ο συνθέτης δεν θέλει να σε χάσει προωθώντας σε.

Τέλος αναφέρεται στην περίοδο που ήταν ο βασικός τραγουδιστής των «ΟΝΕ» μετά την αποχώρηση από το γκρουπ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και αποκαλύπτει ότι η απόφαση για τη διάλυση του γκρουπ ήταν του Γιώργου Θεοφάνους. «Ήθελε να διαλύσει το συγκρότημα, που ήταν δικό του δημιούργημα, όσο ήταν ακόμα στην κορυφή, προτού αρχίσει η πτώση. Κι ενώ είχαμε κλείσει να εμφανιστούμε μαζί με τη Βανδή στο "Rex", μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει: "Άκυρα όλα, δεν δουλεύετε πουθενά, τέλος».

Και τι έγινε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος; «Πάθαμε κατάθλιψη όλοι μας για δύο χρόνια. Η ειρωνεία είναι ότι έξι μήνες πριν από τη διάλυσή μας είχαμε πάει για συναυλίες στην Αμερική, όπου μας είχε δει ένας μάνατζερ. Είχε κολλήσει με εμένα και τον Πάνο και μας είχε κάνει πρόταση επιτόπου να τα παρατήσουμε και να πάμε στο L.A. για καριέρα. Φυσικά, δεν θέλαμε να κρεμάσουμε τους υπόλοιπους και ούτε που φανταζόμασταν τα σχέδια του Θεοφάνους. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε».


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου