Βόλτα στον κόσμο της μαγείας -Πώς θα είναι το πάρκο του Χάρι Πότερ στη Φλόριντα [εικόνες]


Οι λάτρεις των περιπετειών του δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.
Γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη Διαγώνιο Αλέα, την Τράπεζα Γκρίνγκοτς και τον Σταθμό Κινγκς Κρος. Αυτό που θέλουν είναι να περπατήσουν εκεί. Από τον Αύγουστο λοιπόν, θα έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Τα παραπάνω βέβαια είναι μερικά από τα μέρη στα οποία... τριγυρνούσε ο Χάρι Πότερ στις επτά ταινίες της σειράς όταν δεν ήταν στο περιβόητο σχολείο μαγείας Χόγκουαρτς. Η Universal ετοιμάζεται πυρετωδώς να εισάγει τους πάντες στον κόσμο της μαγείας, καθώς το καλοκαίρι ανοίγει τις πύλες του το θεματικό πάρκο Wizarding World of Harry Potter, στα στούντιο της εταιρείας στη Φλόριντα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσα στο πάρκο- συγκεκριμένα, από την πτέρυγα που είχε ανοίξει το 2010 στην καινούρια- με το Hogwarts Express, το τρένο με το οποίο ο Χάρι Πότερ και η παρέα του φτάνουν στο σχολείο τους στα βιβλία της Τζόαν Ρόουλινγκ.

Πέρα από τη βόλτα στη Διαγώνιο Αλέα και τα καταστήματά της- που βέβαια θα πουλάνε σκούπες, κοστούμια και πένες με φτερό- οι... μαθητευόμενοι μάγοι θα μπορούν να κάνουν βόλτα και με roller coaster στα υπόγεια της Τράπεζας Γκρίνγκοτς, όπως το φαντάστηκε η πάμπλουτη πλέον συγγραφέας.



















Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου