Οι πρώτες φωτογραφίες από τις ζημίες που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός στην Κεφαλονιά [εικόνες]


Μικρές υλικές ζημιές έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί μετά το σεισμό των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που «χτύπησε» το απόγευμα της Κυριακής την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με το e-kefalonia.net, από όπου και οι φωτογραφίες, ο δρόμος στην παραλιακή του Ληξουρίου, περιοχή του νησιού η οποία ήταν και πιο κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, έχει κλείσει καθώς έχει υποστεί μικρή καθίζηση στο τμήμα από το λιμεναρχείο ως το ποτάμι.


Οπως αναφέρει η ίδια πηγή σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί ακατοίκητα σπίτια στα χωριά Ρίφι, Κατωγί και Λιβάδι, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και σε καταστήματα.

Ζημιές και στο Αργοστόλι

Οπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες που δημοσίευσε το e-kefalonia.net μικροζημιές έχουν σημειωθεί και στο Αργοστόλι. Οι ζημιές, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες περιορίζονται στις πτώσεις σοβάδων και στη μετακίνηση προϊόντων που βρίσκονταν στα ράφια καταστημάτων.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr ο σεισμός προκάλεσε ζημιές και στο νοσοκομείο Αργοστολίου, κυρίως στην οροφή του με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η εκκένωσή του. Οπως σημειώνει η ίδια πηγή οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε διπλανό ξύλινο κτήριο.








Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου