Ρεκόρ τηλεθέασης το Game of Thrones – Έσπασε όλα τα κοντέρ στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου!


Η πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Game of Thrones «χάλασε κόσμο»...

Με μεγάλη προσμονή περίμεναν τη Δευτέρα όλοι οι «γκεϊμοφθρονίτες» την έναρξη της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, τόσο που η προσμονή του κόσμου… έριξε το live streaming της HBO.

Τα νούμερα που προκύπτουν από τις στατιστικές μετρήσεις τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά. Τουλάχιστον 6.6 εκατομμύρια άνθρωποι κάθισαν αναπαυτικά στην πολυθρόνα τους για να παρακολουθήσουν τους πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς, γεγονός που δεν περίμεναν ούτε οι άνθρωποι του HBO.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το stream του καναλιού «κράσαρε» από την πολυπληθή επισκεψιμότητα και την αθρόα συσσώρευση κόσμου. Τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμα και αυτά που είχε «πιάσει» το κανάλι από το φινάλε της σειράς «Sopranos».

Το σπάσιμο των κοντέρ προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην υπηρεσία HBO Go, κάτι που είχε να συμβεί από τον Ιανουάριο με τη σειρά True Detective που πρωταγωνιστεί ο Μάθιου Μακόναχι, με αποτέλεσμα το κανάλι να ζητήσει συγγνώμη online μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.




koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου