Αυτή είναι η ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ του Λάμπη Λιβιεράτου με την οποία συζεί κιόλας! (PHOTO)


Ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την ψυχική του υγεία του αλλά δείχνει ότι διανύει μια νέα φάση στη ζωή του, έχοντας αφήσει πίσω του σκιές του παρελθόντος και τα μαύρα σύννεφα.
Έχοντας δίπλα του ανθρώπους που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα , όπως τον Νίνο, τον Στέλιο Ρόκκο και τον κουμπάρο του Τζόνυ θεοδωρίδη, που μέχρι πρότινος συγκατοικούσαν στο Χαλάνδρι, ο τραγουδιστής προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Αυτή τη βδομάδα είχαμε και μια νέα εξέλιξη. Ο Λάμπης Λιβιεράτος επέστρεψε στο σπίτι του στα Μελίσσια αλλά η είδηση δεν είναι εκεί. Είναι ότι δίπλα του είναι η νέα μουσικός Έφη Μπουτάλη η οποία από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα, ήταν πάντα διπλά του ακόμη και στις επισκέψεις στα ιατρεία στους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους.

Τελικά αυτή η αρχικά φιλική σχέση εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό και σημαντικό για αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Όλοι μιλάνε για έναν νέο Λάμπη που έχει κάνει ολική επαναφορά στον παλιό εαυτό του. Επίσης, η σχέση του με την πρώην σύζυγο του Εύη Αδάμ έχει αποκατασταθεί πλήρως. Όσο για τον Λάμπη και την Έφη Μπουντάλη δεν κρύβονται , βγαίνουν συχνά μαζί ενώ όταν τους ρωτάνε τι συμβαίνει απαντάνε λακωνικά «έχουμε μια πολύτιμη σχέση».



joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου