ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ: Πρώτο θέμα στην υψηλή κοινωνία το θέμα!


Διαζύγιο για πασίγνωστη ηθοποιό και επιχειρηματία

Μετά από τρία χρόνια κοινής ζωής η σέξι Ούμα Θέρμαν και ο βαθύπλουτος Αρπάντ Μπουσόν αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.




Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού ξέσπασαν όταν η Χολιγουντιανή ηθοποιός έκανε εμφανίσεις χωρίς το πανάκριβο δακτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο 51χρονος πρώην πλέον σύντροφος της.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ο Μπουσόν βρισκόταν σαν φύλακας άγγελος πάντα μαζί της, πλέον η Θέρμαν κυκλοφορεί ολομόναχη και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των ξένων μέσων η πρωταγωνίστρια του Kill Bill έχει τα μαύρα της τα χάλια, αφού εμφανίζεται άβαφη και εντελώς απεριποίητη.


Δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή μούσα του Ταραντίνο.




Τα ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και τον Ιούνιο του 2008 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, για να χωρίσουν το 2009, να επανασυνδεθούν το 2011, να αρραβωνιαστούν ξανά μανά το 2012 και να αποκτήσουν το κοριτσάκι τους, Λούνα.




Η 43χρονη Θέρμαν έχει δύο ακόμα παιδιά από τον πρώην γάμο της με τον Ίθαν Χοκ, ενώ ο 51χρονος Μπουσόν έχει δύο γιους από τη σχέση του με την Ελ Μακφέρσον.

Τώρα, η Θέρμαν προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της κάνοντας focus στα επαγγελματικά της και πιο συγκεκριμένα προωθώντας την νέα της ταινία με τίτλο «Νυμφομανής».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου