Ποια γυαλιά ηλίου προτιμούν οι celebrities;


Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ.
Δεν τα αποχωριζόμαστε χειμώνα καλοκαίρι, καθώς έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια ηλιόλουστη χώρα, αλλά και γιατί αναμφισβήτητα, προσθέτουν κάτι στο καθημερινό μας στυλ! Δείτε ποια γυαλιά προτιμούν οι διάσημες κυρίες της showbiz.


AVIATOR


Η Miranda Kerr, είναι γνωστή για το καλό της γούστο, και στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο φακός τη συνέλαβε με γυαλιά τύπου aviator.

Μια κλασική επιλογή, που θα φοράτε για πολλά χρόνια, και αξίζει να επενδύσετε σε ένα τέτοιο ζευγάρι μιας και δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ!


CAT EYE


Η Nicole Richie προτίμησε γυαλιά σχήματος cat eye, σε μαύρο χρώμα. Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό σχήμα, που σας δίνει έναν αέρα μοιραίας γυναίκας. Επιλέξτε το για πιο glamorous εμφανίσεις. 


EMBELLISHED


Τέτοιου είδους γυαλιά, σαν αυτά της Poppy Delevingne,θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν μπορούμε όλες να τα υποστηρίξουμε. Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα κομμάτια, τα οποία έρχονται και παρέρχονται, και θα προτείναμε να τα αποκτήσετε μόνο αν έχετε πολλά χρήματα για ξόδεμα! 



ROUND


Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε πάρα πολύ γυαλιά σαν αυτά που φοράει η Rachel Zoe. Δίνουν έναν πιο boho αέρα στην εμφάνισή σας, και αν τα επιλέξετε, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα.


MIRROR


Τα γυαλιά με φακό καθρέφτη, είναι το αγαπημένο trend των τελευταίων καλοκαιριών. Η όμορφη Βίκυ Καγιά, τα φόρεσε προσθέτοντας μια sporty διάθεση στο καλοκαιρινό της look. 


COLORED


Ακόμα μια τάση είναι τα χρωματιστά γυαλιά σαν αυτά της Kate Hudson. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει και σας ταιριάζει και θα κάνετε το σύνολό σας πιο παιχνιδιάρικο!



VINTAGE INSPIRED


Αν και εδώ που τα λέμε, σχεδόν όλα τα σχήματα γυαλιών έχουν τις ρίζες τους κάπου στο παρελθόν, είναι μερικά που μας ταξιδεύουν λίγο περισσότερο. Ένα παράδειγμα είναι αυτά τα clubmaster που επέλεξε η Alessandra Ambrosio, τα οποία είναι και unisex και κλασικά, οπότε σίγουρα θα τα ευχαριστηθείτε και με το παραπάνω!


instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου