ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΑΓΝΩΣΤΗ…ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ του Τσιμιτσέλη! (PHOTO)


Όσοι την ξέρουν καλά, μιλάνε για ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια, επικοινωνιακό και ευχάριστο στην παρέα.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στο υποκριτικό της ταλέντο χαρακτηρίζοντάς την ως το «next best thing» του θεάτρου.

Η ίδια θέλει να καθιερωθεί στο χώρο και νιώθει υπέροχα που κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Με το «καλημέρα» η σειρά «Κάτω Παρτάλι» κέρδισε το κοινό και η Βασιλική Τρουφάκου, η τηλεοπτική σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, εισέπραξε πολύ καλές κριτικές…

Η 27χρονη ηθοποιός δεν ήρθε… ουρανοκατέβατη. Απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου από το 2008 έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής αποκλειστικά με το θέατρο σε πολύ καλές παραστάσεις όπως «Η παρέλαση», «Η καύση», «Η αληθινή ιστορία της Τζίνα Ντέιβις», στην οποία ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία, ενώ το ταλέντο της αναγνωρίστηκε αφού ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» ως η καλύτερη νέα ηθοποιός.


«Το έμαθα σχεδόν κατά λάθος, από ένα e-mail, ότι ήμουν στις υποψηφιότητες, δεν το είχε πληροφορηθεί κανένας δικός μου», εξομολογείται στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Yes!». Έκανε τις προετοιμασίες της παράστασης «Η αληθινή ταυτότητα της Τζίνα Ντέιβις» όταν μία δημοσιογράφος της έστειλε συγχαρητήρια. «Χάρηκα πάρα πολύ. Ήρθε σαν επισφράγισμα όλων των θετικών στοιχείων που είχα εισπράξει για τη δουλειά μου. Δεν το περίμενα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Για εμένα ήταν σημαντικό να σε γνωρίζουν και παρακολουθούν τη δουλειά σου».

Και πολιτικός μηχανικός

Μεγαλωμένη στη Νέα Σμύρνη, από πολύ μικρή («ούτε κι εγώ θυμάμαι πια» λέει γελώντας) ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο χημικός πατέρας και η μαθηματικός μητέρα της μπορεί να άργησαν να το καταλάβουν, αλλά εκείνη το είχε αποφασίσει, άσχετα αν δεν έριξε το βάρος της μόνο στην ηθοποιία. Για δύο ολόκληρα χρόνια διάβασε για να πάρει το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού από το Πολυτεχνείο. Πιστεύει ότι μέσα στο 2014 θα είναι πλέον πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός, αφού της απομένει μόνο η διπλωματική. «Δεν ήθελα να χάσω το τρένο του πανεπιστημίου. Ήταν κάπως οριακά τα πράγματα. Αν το άφηνα, θα με άφηνε…» υποστηρίζει.



youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου