George Clooney: Ποιος θα τον παντρέψει;


Ο ηθοποιός βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο δίλημμα.

Το ζευγάρι κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα του γάμου τους, όμως η θεία του γαμπρού δεν άντεξε και τα είπε όλα. Ο George Clooney ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του Amal Alamuddin και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα κάθε λεπτομέρεια για τον γάμο τους. Βγήκε όμως η θεία του και αποκάλυψε τα υποψήφια μέρη για την τελετή, αλλά και τον επικρατέστερο κουμπάρο.

Λέγεται πως ο σταρ έχει μπροστά του ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά την κουμπαριά με δύο από τους καλύτερους φίλους και συναδέλφους του να την διεκδικούν. Πρόκειται για τους Brad Pitt και Mat Damon. Η φιλία των τριών ανδρών κράτα εδώ και χρόνια, από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Η Συμμορία των Έντεκα» και στις δύο συνέχειες της.

«Πιστεύω ότι θα διαλέξει για κουμπάρο τον Brad Pitt. Είναι πολύ καλοί φίλοι και, κατά πάσα πιθανότητα, εκείνον θα επιλέξει», είπε η θεία Starla, την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν ως κουμπάρο τον Damon. Την κουμπαριά άλλωστε με τον Pitt την έχει σίγουρη ο Clooney, μιας και θα τον παντρέψει με την Angelina Jolie, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα.

Πολύ ενθουσιασμένη εμφανίστηκε στην πρώτη της συνέντευξη η θεία του ηθοποιού και αναφέρθηκε μέχρι και στα οικογενειακά συμβούλια. Αποκάλυψε επίσης πως ο γάμος του γόη του Hollywood και της δικηγόρου θα γίνει στην Ιταλία.

«Αρχικά σκέφτονταν ο γάμος να γίνει στο Σινσινάτι, που είναι κοντά στο Κεντάκι, το μέρος που γεννήθηκε ο George. Αλλά το Σινσινάτι δεν θα είναι το μέρος! Ο Νίκ και η Νίνα, οι γονείς του σταρ, σχεδιάζουν ταξίδι στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα, για να δουν από κοντά κάποιες τοποθεσίες», ανέφερε.

Πάντως μετά από όλα αυτά, τη θεία δεν την βλέπω να παίρνει πρόσκληση για τον γάμο.

mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου