Σοφία Καρβέλα: Με τους άντρες της ζωής της


Σίγουρα η κόρη της Άννας Βίσση δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη συναυλία της μαμάς της για τα 40 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι.
Η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγο και τον γιο τους ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο για να είναι εκεί σε μία από τις μεγάλες στιγμές της… γιαγιάς Άννας.

Μετά τη διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου στο νησί, η Σοφία με τον Θανάση Πανουργιά πήραν τον μικρό Νικόλα και με την παρέα τους βρέθηκαν στη θάλασσα. Ο μικρός δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά της μαμάς του, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Η μαμά Σοφία δεν άφηνε το μικρό στιγμή από τα μάτια της, ενώ αυτός ανταποκρινόταν με ιδιαίτερη ευτυχία στις αγκαλιές και τα φιλιά της. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η Σοφία Καρβέλα στον μικρό και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο μικρός Νινίκος, όπως τον αποκαλεί, είναι 10 μηνών και έχει ξετρελάνει τους γονείς του αλλά και ολόκληρη την οικογένεια και η Σοφία δεν χορταίνει να απαθανατίζει τις όμορφες στιγμές του γιου της και κάποιες από αυτές να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.



http://mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου