Lindsay Lohan: Έξαλλη με τους παπαράτσι στην Μύκονο (video)


Η Lindsay ιδιαίτερα ενοχλημένη στην παραλία!

Η Lindsay Lohan απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και δεν σταματά να ενημερώνει το προφίλ της στο Instagram με πολλές φωτογραφίες από το κοσμοπολίτικο νησί. Όμως κάτι χάλασε την ηρεμία της στην παραλία και ίδια το έδειξε ανοιχτά.

Σε μία από τις επισκέψεις της στην Ψαρού, και αφού γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο, έπιασε ξαπλώστρα για να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της. Εκεί, όμως, ήταν και οι παπαράτσι που περίμεναν για να την φωτογραφίσουν. Μόλις η 27χρονη ηθοποιός τους αντιλήφθηκε «ξίνισε» και κάλεσε τους άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας για να τους διώξουν. Για αρκετή ώρα η άτακτη Λίντσεϋ κρυβόταν μέχρι που πήρε την απόφαση να «αποδράσει» με σκάφος με προορισμό τον Πλατύ Γυαλό πιστεύοντας ότι έτσι θα γλυτώσει από τα φλας.

Στη συνέχεια όμως ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε με το μαγιό της στην παραλία να χαίρεται τον ήλιο, αλλά και... καβάλα στο jet ski, όπου σαν... αμαζόνα δάμαζε τα κύματα. Η  28χρονη Lohan φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς έκοβε βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η ίδια αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και δείχνει πιο ήρεμη από ποτέ.

Δείτε το βίντεο!



mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου