Burak Hakki: Όλο το love story του Τούρκου πρωταγωνιστή με την Ελληνίδα που πρόκειται να παντρευτεί!


Εκείνος θεωρείται από τους ωραιότερους άντρες της Τουρκίας, ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς και με επιτυχημένη καριέρα στο modeling.

Και η αλήθεια είναι ότι με την επέλαση των τουρκικών σίριαλ σε όλη την Ευρώπη, ο Burak Hakki του “Kismet” είναι ένα απολύτως αναγνωρίσιμο πρόσωπο που ωστόσο δεν αποδέχεται τον τίτλο του star…

Εκείνη είναι μία νεαρή, πολυάσχολη κοπέλα, με αρκετά χρόνια σε ραδιόφωνα της περιφέρειας, με παρουσία στο Star της Βορείου Ελλάδας και με επιτυχημένη πορεία ως dj σε μεγάλα club της Θεσσαλονίκης.

Όμως, μάλλον δεν ήταν η αγάπη της Λίας Παπαδάκη για τη σύγχρονη τουρκική μουσική που την έριξε στην αγκαλιά του Τούρκου ηθοποιού, μάλλον ήταν περισσότερο… κισμέτ, που λένε και οι γείτονες, αφού η γνωριμία των δύο ανθρώπων έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο όταν κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη τους έφεραν κοντά, σύμφωνα με το Joy-tv.

Από τότε πύκνωσαν οι επισκέψεις του “Mister Turkey” του 1995 στην Ελλάδα: περισσότερες ημέρες διακοπών στην Κω, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια περίοδο τα ταξίδια της νεαρής dj προς την Τουρκία γίνονταν σε εβδομαδιαία βάση.


Και μπορεί ο ίδιος ο Hakki σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή να απέκλεισε το γεγονός να βρεθεί σε έναν δεύτερο γάμο, όμως τα τουρκικά lifestyle περιοδικά έχουν αφιερώσει πολλές σελίδες στην ένταση του δεσμού του με την Παπαδάκη.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Hakki υπήρξε για 10 χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιόSema Simsek, ενώ μαζί της έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, τον 6χρονο σήμερα Ruzgar.

Όμως, το ότι το συναινετικό διαζύγιο που έβγαλαν τον Φεβρουάριο του ’12 και οι εξαιρετικά καλές τους σχέσεις ως συνάδελφοι, φίλοι πλέον και γονείς ενός παιδιού, δεν αποκλείει το ότι ο Burak μπορεί να σκέφτεται να φτιάξει και πάλι τη ζωή του.

Τις τελευταίες μέρες γράφονται πολλά, καθώς πλέον το ζευγάρι αναζητά τρόπους για να μετριάσει την απόσταση που το χωρίζει.

Και ο γάμος μπορεί να μην είναι στα άμεσα σχέδια του, όμως, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στα celebrities στέκια της Χαλκιδικής, τα οποία συχνά επισκέπτεται ο Τούρκος ηθοποιός με την αγαπημένη του, η σκέψη του είναι να προχωρήσει σε μία σοβαρή επένδυση στην περιοχή, αγοράζοντας ένα σπίτι και προκειμένου να αποκτήσει μόνιμη βάση αυτός ο έρωτας.

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου