Αυτοί είναι οι 10 πιο ωραίοι άντρες του πλανήτη χωρίς μπλούζα


ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ... ΤΗΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ
Το μόνο καλύτερο από το βλέπουμε τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη σε διάφορες εμφανίσεις τους, είναι να απολαμβάνουμε τους ίδιους χωρίς μπλούζα. Αυτό θα παρατηρήσετε και εσείς στην gellery που ακολουθεί και τους απεικονίζει απαλλαγμένους από τα βάσανα της καθημερινότητας την ώρα που επιδεικνύουν με περηφάνια τα γυμνασμένα κορμιά τους.

Δείτε τη χρυσή δεκάδα των πιο γοητευτικών αντρών χωρίς… το βάρος της μπλούζας.

DAVID BECKHAM



David Beckham: ή αλλιώς ένα όνομα μία ιστορία. Τον 40χρονο δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε κάθε φορά που αφαιρεί την μπλούζα του για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Ίσως, να είναι και το καλύτερο κορμί που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου.


JAKE GYLLENHAAL



Ο 34χρονος Jake Gyllenhaal είναι όμορφος με ή χωρίς μπλούζα. Αλλά αν ήταν να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα τον διαλέγαμε φυσικά χωρίς μπλούζα. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Για την ακρίβεια τόσο ξεκάθαροι, όσο οι κοιλιακοί του.


MAKSIM CHMERKOVSKIY



Ο 35χρονος χορευτής του αμερικανικού Dancing with the Stars, Maksim Chmerkovskiy, μας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον όταν το όνομά του ενεπλάκη με την εκρηκτική Jennifer Lopez. Μόλις είδαμε τις εικόνες -και ειδικά αυτές χωρίς την μπλούζα του- καταλάβαμε γιατί τον επέλεξε η σταρ.


MATTHEW MCCONAUGHEY



Ο Matthew Mcconaughey για χρόνια έτρεχε σε γυμναστήρια και προπονήσεις. Μπορεί μόλις τα σταμάτησε να έχασε την μυική του μάζα και μαζί αρκετά κιλά, κερδίζοντας όμως έτσι το Oscar, ωστόσο οι εικόνες αυτές παραμένουν αξέχαστες σε κάθε γυναίκα.


ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ



Και ο Θεός έπλασε τον Σάκη Ρουβά. Έναν από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς άντρες στην Ελλάδα δηλαδή. Ο 43χρονος τραγουδιστής πρόσεχε πάντα το κορμί του το οποίο χρόνο με τον χρόνο μετατρέπεται σε ακόμη πιο καλλίγραμμο.


JOSH DUHAMEL



Ο ηθοποιός Josh Duhamel στα 42 του χρόνια ξέρει πως το κορμί του είναι το πιο δυνατό του όπλο και για τον λόγο αυτό το προσέχει συνεχώς με γυμναστική. Και μπορεί να είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Fergie, ωστόσο είναι γενναιόδωρος με τις θαυμάστριές του και τους χαρίζει στιγμές από την ημίγυμνη καθημερινότητά του.


BRADLEY COOPER



Τι και αν για τις ανάγκες της νέας του ταινίας χρειάστηκε να πάρει αρκετά κιλά παραπάνω. Το κορμί του 40χρονου Bradley Cooper θα είναι για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας ως ένα από τα πιο fitness του Hollywood.


JARED LETO



Το «κακό» και ανατρεπτικό αγόρι, Jared Leto ή αλλιώς το λεγόμενο παιδί της παρέας, δεν γνωρίζαμε ότι μεταξύ άλλων, διαθέτει και γυμνασμένο κορμί. Μας το αποκάλυψε ο ίδιος ο 43χρονος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου γδύθηκε από την μέση και πάνω και… τελικά, πολύ καλά έκανε.


RYAN GOSLING



Το όνομα του 34χρονου Ryan Gosling ή αλλιώς του πρωταγωνιστή της ταινίας «The Notebook» οπωσδήποτε έχει γραφτεί σε πολλά γυναικεία ημερολόγια. Το γεγονός πως συνδυάζει το γλυκό πρόσωπο με το σέξι κορμί τον έχει ήδη εκτοξεύσει στις πρώτες θέσεις στην καρδιά κάθε γυναίκας.


ASHTON KUTCHER



Εκτός από αρραβωνιαστικός της Mila Kunis ο 37χρονος Ashton Kutcher, είναι και ένας άντρας με ωραίο κορμί που δεν παραμελεί ποτέ τις προπονήσεις του. Το γεγονός πως συνδυάζει το ύψος (1,89 m) με το γραμμωμένο κορμί τον κάνει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών.


instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου