Έλενα Ράπτη-Λούκας Γιώρκας: Μένουν χωριστά μετά από 2,5 χρόνια


«Σύννεφα» φαίνεται πως έχουν επισκιάσει τη σχέση Έλενας Ράπτη και Λούκα Γιώρκα.
Το ζευγάρι που έδειχνε ιδιαίτερα ερωτευμένο και ταιριαστό, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, μένει χωριστά μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια.

Τον τελευταίο μήνα, η σχέση τους περνά κρίση, καθώς όπως αναφέρει η RealNews, ο νεαρός τραγουδιστής έχει φύγει τις τελευταίες εβδομάδες από το διαμέρισμα που συζούσε με την όμορφη Βουλευτή της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη. Άτομα από τον κύκλο του ζευγαριού, ανέφεραν πως εγκαταστάθηκε στο πατρικό του στη Λάρνακα, ενώ πολλοί κάνουν λόγο περί οριστικού χωρισμού.

Τα στοιχεία που προκάλεσαν σημαντική αίσθηση, ήταν οι πολλές solo εμφανίσεις της Έλενας Ράπτη τον τελευταίο καιρό στη Θεσσαλονίκημ ενώ εξίσου σημαντικό ήταν πως ο Λούκας Γιώρκας ακύρωσε τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, και επέλεξε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό της Κύπρου!

Σύμφωνα με άτομα από τον κύκλο του ζευγαριού, έχουν πολύ πεσμένη ψυχολογία, ενώ κάνουν λόγο και για μια σχέση που είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» με έντονους καυγάδες στο παρελθόν.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου