Οι επώνυμοι έρωτες που γεννήθηκαν από ένα ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ και οδήγησαν σε γάμο!


Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που βρήκαν το έτερο τους ήμισυ όταν ως θαυμαστές τους, τους χτύπησαν την πόρτα για ένα αυτόγραφο.
Από ένα αυτόγραφο ξεκίνησαν όλα. Έρωτας κεραυνοβόλος που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Πολλά επώνυμα ζευγάρια που γνωρίστηκαν όταν εκείνες ως θαυμάστριες τους βρέθηκαν στο καμαρίνι τους για να ζητήσουν ένα αυτόγραφο.Η συνέχεια γνωστή. Γάμοι, γεννητούρια, βαπτίσεις και έρωτες δυνατοί που μετράνε χρόνια. Ποιοι είναι μερικοί από αυτούς;

Ο Πάνος Κιάμος με την μητέρα των τριών παιδιών του Ζαχαρούλα, ο Πάνος Καλίδης με την σύζυγό του Ελεάνα Μάρκογλου, ο Χρήστος Δάντης με την Τζένη Βουτσίδου, ο Δημήτρης Κόκοτας με την Κατερίνα του και μητέρα του παιδιού του, ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του Χριστίνα, ο Σταμάτης Γονίδης με την Κατερίνα του, η Φωτεινή Τσακίρη με τον σύζυγό της Τάσο Γουσέτη, χημικό στο επάγγελμα και άλλοι πολλοί.

Πάνος Κιάμος - Ζαχαρούλα



Αυτό το ζευγάρι δεν είναι από τα συνηθισμένα. Εκείνος είναι σταρ και εκείνη ήταν θαυμάστριά του που πήγε στο καμαρίνι του να του ζητήσει αυτόγραφο. Το γεγονός ότι παντρεύτηκαν είναι από μόνο του μεγάλη είδηση. Πόσο μάλλον όταν ο γάμος αυτός έχει ως «επιβράβευση» τρία αγγελούδια, δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι.


Δημήτρης Κόκοτας - Κατερίνα


Στο καμαρίνι γνώρισε τη σύντροφό του και ο Δημήτρης Κόκοτας, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος: «Η σύντροφός μου Κατερίνα ήταν θαυμάστριά μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γύρω στα δώδεκα.


Πάνος Καλίδης - Ελεάνα Μάρκογλου

Στο καμαρίνι γνώρισε ο Πάνος Καλλίδης τη σύντροφό του Ελεάνα Μάρκογλου, με την οποία σήμερα έχει τρία παιδιά.

Η Ελεάνα ήταν θαυμάστρια του Πάνου και το επάγγελμά της -είναι make up artist- τους έφερε κοντά. «Υστερα από λίγο καιρό ήρθε ο έρωτας και γίναμε ζευγάρι» λέει ο Πάνος.


Χρήστος Δάντης - Τζένη Βουτσίδου



Σίγουρα δεν φανταζόταν ότι ο καλλιτέχνης που θαύμαζε θα γίνει σύζυγός της. Η γνωριμία έγινε όταν εκείνη πήγε να τον δει σε ένα από τα live του. Η γνωριμία τους σύντομα έγινε έρωτας με αποτέλεσμα ν' ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Χρήστος Δάντης και η Τζένη Βουτσίνου είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν τα δυο παιδιά τους. Βέβαια, ο τραγουδιστής έχει άλλο έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Κατερίνα Τοπάζη που μένει πλέον μαζί τους. Ο τραγουδιστής αν και έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.


Στάθης Ψάλτης - Χριστίνα


Από τις σπάνιες περιπτώσεις στην Ελλάδα θαυμαστριών που παντρεύτηκαν το είδωλό τους είναι και αυτή του Στάθη Ψάλτη και της Χριστίνας.

Παντρεύτηκαν πριν από επτά χρόνια και σήμερα μετρούν συνολικά 16 χρόνια σχέση. Θαυμάστριά του από την εφηβεία της, εκείνη έχει εξομολογηθεί πως ονειρευόταν όχι μόνο να τον γνωρίσει αλλά και να τον παντρευτεί. Κι εκείνος, με τη σειρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως η Χριστίνα είναι η γυναίκα της ζωής του: «Είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ο μόνος άνθρωπος που ερωτεύτηκα. Με όλες τις προηγούμενες συντρόφους νόμιζα ότι ήμουν ερωτευμένος».



Φωτεινή Τσακίρη - Τάσος Γουσέτης




Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γοητευτικός χημικός Τάσος Γουσέτης, γονείς σήμερα της τρισχαριτωμένης Μελίνας, γνωρίστηκαν τυχαία σε μια νυχτερινή έξοδο - εκείνος φυσικά την είχε παρακολουθήσει ως ηθοποιό και έλεγε πάντα ότι τη θαύμαζε.


Σταμάτης Γονίδης - Κατερίνα 


Τρελά ερωτευμένος δηλώνει (και το δείχνει) και ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα. Οταν γνωρίστηκαν, ο Σταμάτης Γονίδης ήταν μεγάλη δύναμη του ελληνικού τραγουδιού και η Κατερίνα φανατική θαυμάστριά του.

Παντρεύτηκαν το 2009 με πολιτικό και το 2015 με θρησκευτικό γάμο στη γενέτειρα του τραγουδιστή, το όμορφο νησί της Κύθνου, ύστερα από έξι χρόνια σχέση. Η νεαρή αγαπημένη του είναι πάντα στο πλευρό του, φροντίζει για την εμφάνισή του και διατηρεί χαμηλό το προφίλ της.


Γιώργος Κωνσταντίνου - Μαρία Δουρή



Παντελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι η Μαρία Δουρή, σήμερα εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Η Μαρία θαύμαζε τον μεγάλο ηθοποιό και ήταν φυσικό να τον ερωτευτεί, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί και σήμερα, παρά τα χρόνια που ζει χωριστά, διατηρεί άριστες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου