Αυτοί είναι οι celebrities που εκτός από πολύ επιτυχημένοι είναι και πάρα πολύ έξυπνοι


Η Cindy Crawford, o Ashton Kutcher, η Emma Watson και πολλοί άλλοι μεγάλοι σταρ του Hollywood είναι πέρα από πολύ επιτυχημένοι και πάρα πολύ έξυπνοι ενώ έχουν και υψηλό iq.
Δείτε ποιοι είναι αυτοί και τι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής...

MATT DAMON



Ο Matt Damon ήταν στο Χάρβαρντ, όταν μία εργασία εκεί τον βοήθησε να σκεφτεί την ιδέα για την ταινία «Good Will Hunting». Τελικά παράτησε τις σπουδές του για να ασχοληθεί με την υποκριτική όπου τα κατάφερε επίσης πάρα πολύ καλά.

KATE BECKINSALE



Η Kate Beckinsale μιλά άπταιστα τέσσερις γλώσσες ενώ στα 6 της είχε ικανότητες 11χρονου παιδιού. Σπούδασε γαλλική και ρωσική λογοτεχνία στο Oxford University’s New College.


JODIE FOSTER



Η Jodie Foster έμαθε να διαβάζει πριν τα τρία της χρόνια, ενώ δούλευε από την παιδική της ηλικία ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια. Αργότερα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γέιλ.


EMMA WATSON



Η Emma Watson την περασμένη άνοιξη πήρε bachelor στην αγγλική λογοτεχνία. Αφού έκανε την τεράστια επιτυχία με τον Harry Potter αποφάσισε να διακόψει για λίγο της καριέρα της και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.


ALLISON WILLIAMS



Η Allison Williams αφού τελείωσε τις σπουδές της στα Αγγλικά και την Αρχαιλογία στο Γέιλ αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.


ΑSHTON KUTCHER



Ο Αshton Kutcher πήρε δύο υποτροφίες, από το MIT και το Purdue, για να σπουδάσει μηχανολογία, αλλά τις έχασε όταν εισέβαλλε στο λύκειό του κάνοντας φάρσα. Τελικά, πήγε στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, από όπου όμως έφυγε στα 19 του για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.


CINDY CRAWFORD



Η Cindy Crawford σπούδασε χημικός μηχανικός με υποτροφία στο Northwestern University. Τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ τα χρησιμοποίησε για να συνεχίσει να σπουδάζει, αλλά τελικά εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με την καριέρα της.




instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου