Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη;


Φόβους ακόμη και για τη ζωή της δημοσιογράφου εκφράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Η Αγγελική Νικολούλη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησής της κρύβονται οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012, αναφέρει το δημοσίευμα της "Espresso".

Φόβους ακόμη και για τη ζωή της δημοσιογράφου εκφράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα, συχνά και μέσα από τις φυλακές, ενώ η ίδια, σύμφωνα πάντα με την "Εspresso", διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ένα μαύρο αυτοκινήτο με φιμέ τζάμια, κινήθηκε ύποπτα έξω από το σπίτι της κ. Νικολούλη. Εκείνη το αντιλήφθηκε και συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας. Όπως όμως διαπίστωσε στη συνέχεια ήταν πλαστή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η Αγγελική Νικολούλη τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της. Μάλιστα τα συνεχή κρούσματα θορύβησαν και τη διοίκηση του Alpha, όπου προβάλλεται η εκπομπή της "Φως στο τούνελ" με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα τα μέτρα γα την προστασία της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απειλές που δέχεται η παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2012 το Πανελλήνιο και εξακολουθεί ως σήμερα να προκαλεί ανατριχίλαμ καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του εξαφανισμένου νεαρού.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον προσεχή Ιανουάριο και η Αγγελική Νικολούλη είναι βασική μάρτυράς κατηγορίας στη δίκη, καθώς μετά τη δική της έρευνα είχαν βρεθεί ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του άτυχου 26χρονου.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου