Γυμναστική για τεμπέλες: 4 ασκήσεις που γυμνάζουν το εσωτερικό των μηρών!


Αν θέλεις να γυμνάσεις το εσωτερικό των μηρών σου (τους προσαγωγούς σου) αλλά ταυτόχρονα είσαι και μεγάλη τεμπέλα, δες μερικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς να κουραστείς καθόλου..

Ξεκίνα ξαπλώνοντας στο πλάι ισιώνοντας τα πόδια σου και περνώντας το πάνω πόδι σου πάνω από το άλλο. Στήριξε το κεφάλι σου με το χέρι σου ή (αν είσαι πολύ τεμπέλα) ξάπλωσε πάνω στο χέρι σου. Αυτή είναι η βασική στάση στην οποία πρέπει να βρίσκεσαι όλη την ώρα που θα κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις..

 1η άσκηση

Καθώς εκπνέεις σήκωσε το κάτω πόδι σου (το άλλο το έχεις από πάνω του λυγισμένο) και εισπνέοντας κατέβασέ το χωρίς να το αφήσεις να ακουμπήσει το έδαφος. Κάνει 15 επαναλήψεις και έπειτα γύρνα από την άλλη μεριά και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.


2η άσκηση

Καθώς εκπνέεις σήκωσε το κάτω πόδι σου, κράτα το στον αέρα και κάνε 10 πολύ μικρές επαναλήψεις. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και γύρνα από την άλλη μεριά για να κάνεις το ίδιο με το άλλο πόδι.


3η άσκηση

Εκπνέοντας σήκωσε το κάτω πόδι σου και κράτα το στον αέρα. Ξεκίνα να κάνεις 10 μικρούς ελεγχόμενους κύκλους προς τα μπροστά και 10 προς τα πίσω. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι αφού γυρίσεις μεριά.


4η άσκηση

Εκπνέοντας σήκωσε το κάτω σου πόδι μέχρι τη μέση και μείνε εκεί εισπνέοντας. Στην επόμενη εκπνοή σήκωσε το πόδι σου ακόμα πιο ψηλά και μείνε καθώς εισπνέεις. Έπειτα κατέβασε το πόδι σου μέχρι τη μέση, μείνε για λίγο και έπειτα κατέβασέ το τελείως κάτω. Κάνε 15 επαναλήψεις με το κάθε πόδι.


Tip: Καλό είναι να ολοκληρώσεις πρώτα όλες τις ασκήσεις από τη μία μεριά και έπειτα να γυρίσεις από την άλλη.


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου