Μα γίνεται ο George Clooney και η Amal Alamuddin να χωρίζουν για αυτόν το λόγο;


Ποια έχει κάνει την Amal έξαλλη;

Και ενώ όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να τους δούμε να γίνονται γονείς, η είδηση του χωρισμού τους φτάνει για ακόμη μία φορά στις οθόνες μας. Η Amal Alamuddin και ο George Clooney είναι πάνω από ένα χρόνο παντρεμένοι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ζήλεια της διάσημης δικηγόρου έφερε τον George στα όριά τους.

Το ότι όμως το ζευγάρι αυτό έχει φτάσει στο σημείο του χωρισμού λόγω της Cindy Crawford μας ακούγεται εντελώς... υπερβολικό. Μετά την αποκάλυψη του πρώην μοντέλου για εκείνο το βράδυ που βρέθηκε τυχαία στο ίδιο κρεβάτι με τον George Clooney, η Amal... φρίκαρε. Μα το σκηνικό έγινε πριν καν γνωριστούν, πώς γίνεται λοιπόν να χωρίζουν για αυτό; Βέβαια σε αυτό το δημοσίευμα προστίθεται και η πληροφορία πως η Cindy Crawford θεωρεί την Amal κάπως «λίγη» για τον φίλο της και προσπαθεί να τους χωρίσει.




Έχουν ακουστεί ξανά πως η Cindy είναι το πρόσωπο που έχει μπει ανάμεσα στον Clooney και την Amal, αλλά η ίδια μας έχει αποδείξει πως αγαπά την οικογένειά της και τα δύο ζευγάρια είναι πολύ καλοί φίλοι.



Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου