Κεραυνοβόλος έρωτας: Οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι!


Ακόμη ένα ζευγάρι που μπαίνει δυναμικά στη λίστα «Γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε στα πλατό»
Είναι αυτό του Ορέστη Τζιόβα και της αγαπημένης του Έλενας Μεντζέλου! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο γοητευτικός ηθοποιός και η νεαρή συνάδελφός του γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «The Spectator- Θεατής» του Θοδωρή Βουρνά και από τότε είναι αχώριστοι!


Ο Ορέστης κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλόδοξη και υποσχόμενη αυτή δουλειά και η Έλενα συμμετείχε στο καστ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους δεν θέλουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και έκαναν το παν για να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις ελάχιστες δημόσιες εξόδους τους ήταν πάντοτε παρέα με φίλους τους και όταν τους πλησίαζαν φωτογράφοι έφευγαν πάντα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να είναι μικρό το διάστημα που είναι ζευγάρι, αλλά μοιάζουν «δεμένοι» σαν να γνωρίζονται χρόνια και αυτό εντυπωσιάζει εκείνους που τους ζουν από κοντά. Μάλιστα, τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας τα περνάνε στο σπίτι της ηθοποιού στο Παγκράτι. Όσο για το αν σκοπεύουν να μιλήσουν για τη σχέση τους; Κοινή τους θέση είναι να συνεχίσουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην  κάνουν την παραμικρή δήλωση για τον έρωτα τους, που όλο και φουντώνει με το πέρασμα του χρόνου.


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου