15 διάσημες Ελληνίδες με τον… περιζήτητο αδελφό τους! [photos]


Όποιος πειράξει αυτές τις Ελληνίδες θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!
Και αυτό γιατί τα κορίτσια διαθέτουν δίμετρα αδέρφια, που τους έχουν φοβερή αδυναμία. 15 γνωστές Ελληνίδες καμαρώνουν παρουσιάζοντας τον περιζήτητο… αδερφό τους!

Η αρχή έγινε από τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, που μετά τη σχέση του που έληξε άδοξα με το μοντέλο Αντωνία Καλλιμούκου έχει γίνει ο επόμενος hot στόχος των εγχώριων paparazzi.

Στην κορυφή πάντως βρίσκεται ο γοητευτικός αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου! Ο Νικήτας Αλέξανδρος Οικονομάκος θα μπορούσε να είναι μοντέλο, γυμναστής ή μπάρμαν, είναι όμως μαθηματικός απόφοιτος από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο!


Ακολουθεί ο γυμνασμένος αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κώστας, που είναι και ο προσωπικός γυμναστής της. Και τέλος, ο αδερφός της Πάολα, Περικλής,που διατηρεί beach bar στη Συκιά Χαλκιδικής και είναι παντρεμένος.


Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Δημήτρη. Ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Παλιότερα δούλευε με τον πατέρα του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δικό του γραφείο.



Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι κούκλος! Τα δυο αδέρφια μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για τη σχέση τους και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που κάνουν στη ζωή τους. «Με έδερνε πάρα πολύ όταν ήμασταν μικροί. Είναι και μεγαλόσωμος, εγώ ήμουν σαμιαμίδι.», ανέφερε η Αθηνά για την εποχή που ήταν πιτσιρίκια. Όσο για το ποσο μοιάζει με τον αδερφό της, δείτε τον στο ακόλουθο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας?



Κωνσταντίνος Ηλιάδης, είναι ο αδελφός της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, ο οποίος είναι γυμναστής. Μάλιστα, πολλές φορές, η Αγγελική έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις προπονήσεις τους, καθώς είναι ο προσωπικός της trainer!



Ο 38χρονος Περικλής, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάολα, είναι πάντα στο πλευρό της, την στηρίζει σε κάθε πρεμιέρα της και φροντίζει να είναι όλα τέλεια σε κάθε εμφάνιση της. Ο ίδιος είναι παντρεμένος με τη Μάρθα – φίλη, παλιά συμμαθήτρια και κουμπάρα της Πάολα- και τους πάντρεψε η τραγουδίστρια.



Εκτός από το σύζυγο και το γιο της, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον μικρότερο αδερφό της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει στο παρελθόν για την καλύτερη μέρα της ζωής της: «Όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου! Τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαστε πολύ δεμένοι. Πάντα ήθελα να έχω έναν αδερφό. Έτσι όταν γεννήθηκε και ήρθε στο σπίτι άλλαξαν τα πάντα για μένα. Ήμουν πλέον η μεγάλη αδερφή».


Ο Νότης Σκορδάς γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος από την παρουσιάστρια. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.



Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρελή αδυναμία στον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο.



Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με την Κατερίνα Καινούργιου, το St Joseph στην Πεύκη. Εκείνη ήταν το «καλό παιδί» και η χαϊδεμένη των καθηγητών, ενώ ο αδελφός της το ακριβώς αντίθετο και πολύ αντιδραστικός! Εκείνος είναι δύο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα.



Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της, Άκη, με τον οποίο μοιάζει και πάρα πολύ.



Η Νικολέττα Ράλλη έχει όπως φαίνεται μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της. Σε φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram βλέπουμε ότι είναι πολύ γοητευτικός – αν και δεν μοιάζουν ιδιαίτερα.



Ο Θανάσης είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από τη Μαριέττα Χρουσαλά και γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρότι σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γυμναστική, αλλά ο αθλητισμός παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Η παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της το 2003, όταν, μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς, έλαβε μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Miss Universe. Το γεγονός αυτό έφερε ακόμα πιο κοντά τα δύο αδέρφια.



Ο Νικήτας είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από τη Δούκισσα. «Επειδή ακριβώς είχαν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, έκαναν από παιδιά παρέα. Η Δούκισσα μικρή ήταν αγοροκόριτσο και της άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο με τον Νικήτα και τους φίλους του. Ο Νικήτας έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο Λονδίνο και η Δούκισσα τον θαυμάζει πολύ.



Ο Αντώνης είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από την αδερφή του, Μαρία Κορινθίου και εργάζεται ως λογιστής.



Ο Γιάννης είναι δύο χρόνια μικρότερος της Σίσσυς Χρηστίδου και ασχολείται με τα οικονομικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας της Ραφαέλας. Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είναι λάτρης των extreme sports.



Οι αδερφές Φαρμάκη με τον μικρό τους αδερφό τον Μανούσο ποστάρουν συχνά φωτογραφίες τους στα social media.


tff.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου