Game Of Thrones: Τρομερό το τέλος της σειράς φαινόμενο


Ποιο θα είναι το τέλος της αμερικανικής σειράς GoT;

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία, σχετικά με το ποιο θα είναι τελικά το τέλος της επιτυχημένης σειράς GoT. Ωστόσο, ο «βασιλιάς Τζόφρι», Τζακ Γκλίζον, δίνει τη δική του απάντηση.


Μπορεί για κάποιο διάστημα να έγινε ο πιο μισητός χαρακτήρας της τηλεόρασης, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο ταλέντο του.

Ο Τζακ Γκλίζον, περισσότερο γνωστός ως «βασιλιάς Τζόφρι» από το «GoT», αν και δεν συμμετέχει πλέον στη σειρά αφού είχε άδοξο θάνατο (προς μεγάλη ικανοποίηση των θεατών), συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο Comic Con της Νέας Υόρκης, καθώς μοιράστηκε την αγαπημένη του θεωρία για το τέλος της.


Γιατί μπορεί αυτό να έχει γνωστοποιηθεί σε ελάχιστους ανθρώπους, όμως ο χαρισματικός πρωταγωνιστής του GoT πιστεύει ότι γνωρίζει τι θα γίνει στο φινάλε της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς.

«Αυτό που θα πω δεν είναι spoiler αφού δεν ξέρω τίποτα για τη συνέχεια της σειράς GoT και για το τι πρόκειται να συμβεί», δήλωσε ο 24χρονος συμπληρώνοντας:

«Ωστόσο, ένας φαν μου είπε κάποτε μια ενδιαφέρουσα θεωρία, ότι στο τέλος του GoT κάποιος θα δώσει εντολή να λιώσουν το Σιδερένιο Θρόνο, επειδή περιέχει αρκετό βαλυριανό ατσάλι ώστε να ηττηθούν οι White Walkers.

Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η κυριολεκτική «διάλυση» της μοναρχίας για το καλό του λαού»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το όνομά του, ο «Σιδερένιος Θρόνος» είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένος από τα σπαθιά των εχθρών του Έγκον Ταργκάριεν (του πρώτου που κυριάρχησε στα Εφτά Βασίλεια), σφυρηλατημένα κάτω από τη φλόγα της ανάσας ενός δράκου.

H πιθανότητα έτσι να περιέχει αρκετό βαλυριανό ατσάλι (ένα μέταλλο που πλέον έχει σχεδόν εκλείψει στο Γουέστερος) είναι αρκετά μεγάλη, ενισχύοντας τη συγκεκριμένη θεωρία! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να περιμένουμε μέχρι το 2017 που θα βγει η καινούργια season του GoT!


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου