Οι 6+1 Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν (ξανά) μανούλες!


Έτοιμες να γίνουν μητέρες (οι περισσότερες ξανά) είναι πολλές celebrities της ελληνικής showbiz.

Εκτός λοιπόν από την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, άλλες έξι διάσημες Ελληνίδες περιμένουν τον πελαργό.



Θάλεια Ματίκα- Τάσος Ιορδανίδης.


Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 με πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον 6χρονο Δάνο.


Βάσω Κολλιδά- Γιάννης Εμμανουηλίδης


Το μοντέλο-παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει το Νοέμβριο και έχει αποκτήσει ήδη ένα αγόρι, τον Γιώργο μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Εμμανουηλίδη. Ο πελαργός αυτή τη φορά θα τους φέρει ένα κοριτσάκι.


Φωτεινή Ψυχίδου-Δημήτρης Κοργιαλάς.



Η δημοσιογράφος περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή. Έχει ήδη ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα.


Χριστίνα Αλούπη



Η δημοσιογράφος που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της.


Ηρώ Σαϊα



Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 77χρονος σύζυγός της,  Σταύρος Ξαρχάκος, θα γίνουν γονείς σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το γάμο τους, ενώ ο συνθέτης έχει μια κόρη από τον προηγούμενο  γάμο του, την Πανδώρα Ξαρχάκου, η οποία ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.


Όλγα Πηλιάκη-Στέλιος Χανταμπάκης



Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και η Ολυμπιονίκης (της Ρυθμικής) σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, περιμένουν τον πελαργό, ο οποίος θα φέρει… κοριτσάκι! Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι, το οποίο έχει ένα γιο, τον τρίχρονο Μανώλη.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου