3 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό


Συμβουλές για να κάνεις έξυπνες επιλογές στα μαλλιά.
Μπορεί να μην έχεις το πιο λεπτό πρόσωπο, ωστόσο υπάρχουν κάποια τρικς που μπορούν να σε βοηθήσουν να το αποκτήσεις. Δες 3 χτενίσματα που μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό!

χτένισμα με layers


Πρόκειται για ένα ένα είδος χτενίσματος που συνήθως διαθέτει πολλά στρώματα (layers). Το χτένισμα αυτό ταιριάζει πολύ καλά στις παχουλές γυναίκες διότι κάνει το πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε ένα ανέμελο – ακατάστατο στιλ.


ασύμμετρη φράντζα


Αν σας αρέσουν οι αφέλειες τότε οι ασύμμετρες αφέλειες και η ασύμμετρη φράντζα είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή. Αποφύγετε τα χτενίσματα με οριζόντια φράντζα ακόμα και αν είναι στη μόδα, διότι τα χτενίσματα αυτά έχουν την τάση να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο παχύ. Για παχουλές γυναίκες λοιπόν, οι ασύμμετρες αφέλειες ταιριάζουν γάντι.


ασύμμετρο καρέ




Το ασύμμετρο καρέ, αλλιώς και γαλλικό καρέ δίνει μια πολύ κολακευτική εμφάνιση.
Ξεκινάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αρκετά ψηλά για να έχει και όγκο και καταλήγει λίγα εκατοστά πιο κάτω από το πηγούνι. Αυτό το κούρεμα δείχνει το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό σου πιο μακρύ. Ταιριάζει υπέροχα με μια σχετικά μακριά και ελαφρώς αραιή φράντζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου