Πρώτη φορά: Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για το διαζύγιο και για τη συνοδό του!


Στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε η Real News που φιλοξενούσε δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου ο οποίος ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου χώρισαν!
«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», είχε πει ο Χρήστος τότε.

Λίγο μετά κυκλοφόρησαν στο περιοδικό You φωτογραφίες, από τον γάμο της Μαρίνας Ασλάνογλου με τον Δημοσθένη Πέππα που έγινε στις 25 Ιουνίου στην Σκιάθο, όπου ο παρουσιαστής εμφανιζόταν μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να υποθέσουν ότι είναι η νέα του σύντροφος, κάτι που βεβαίως εκείνος διέψευσε την επόμενη μέρα, μέσω του Happy Day.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Tv Έθνος» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί επέλεξαν με τη σύζυγό του να ανακοινώσουν ότι παίρνουν διαζύγιο: «Γιατί μας τηλεφώνησαν από την εφημερίδα, μας ρώτησαν και θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε λέγοντας ψέματα. Χώρια που είχαν αρχίσει να γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Άλλωστε, με την Σοφία θα μας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα μια χαρά».

Η δημοσιογράφος που βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο στο «Αποκαλυπτικά» ρώτησε όμως τον Χρήστο Φερεντίνο και για την συνοδό που είχε στο πλευρό του το καλοκαίρι στον γάμο της Μαρίνας Ασλάνογλου κι εκείνος απάντησε: «Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα, για όλα αυτά δεν πρόκειται να σου πω απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν έκανα θέμα τη ζωή μου στα περιοδικά και δεν θα το κάνω τώρα».

marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου