Είναι επίσημο: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται. Έβαλε αγγελία γάμου!


Έχουμε γάμους και χαρές.

Μόλις μάθαμε ότι η Μαριάντα Πιερίδη και ο καλός της, Δημήτρης Κατριβέσης ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Αθήνα με δόξες και τιμές!


Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιεύσει την αγγελία του γάμου του στην εφημερίδα «Εστία», η οποία πουλάει 700 φύλλα και η τραγουδίστρια πίστευε ότι κανείς δεν θα τη δει, για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, την έπιασαν στα πράσα και σίγουρα από το πρωί το τηλέφωνο της χτυπάει για να μάθουν όλες περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα, το νυφικό και φυσικά το που θα γίνει ο γάμος!

Αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που περιμέναμε, αφού πριν από λίγο καιρό άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού είχε δηλώσει στο περιoδκό YouWeekly για το πως αισθάνεται η Μαριάντα Πιερίδη μέσα στη σχέση της: “Η Μαριάντα μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Δημήτρη, γι’ αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Πιο πολύ σε εκείνον αγάπησε τη στάση του απέναντι στον γιο της Νικόλα που τον αγκάλιασε αμέσως σαν παιδί του”.

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου