The Sun: Οριστικός ο χωρισμός Kim Kardashian-Kanye West


Τι αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα για το διάσημο ζευγάρι και που ήταν η βέρα της Kim.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο χωρισμός Kardashian-West είναι σχεδόν σίγουρος, επικαλούμενη πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, καθώς έλεγαν πως μετά το ψυχωτικό σοκ του Kanye, η Kim K. δεν ήταν καθόλου χαρούμενη μέσα στον γάμο της και ήθελε να χωρίσει.

Τώρα φουντώνουν ακόμη πιο πολύ, για τον λόγο ότι η γνωστή τηλεπερσόνα βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς της, χωρίς την βέρα της!


Μάλιστα, ο Kanye δεν παρευρέθηκε στο πάρτι αλλά προτίμησε παραμονή Χριστουγέννων να πάει… σινεμά!


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, πλέον μιλάει ελάχιστα ο ένας στον άλλο. «Ο γάμος της Kim και του Kanye έχει τελειώσει. Είναι αδιέξοδο. Δεν τον ήθελε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της μαμάς της. Την Παρασκευή πήγαν την North να δει τον Καρυοθραύστη, αλλά σχεδόν δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Η ένταση ήταν εμφανής, Κανείς δεν είναι χαρούμενος τώρα. Ο Kanye πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί τους για να είναι τα πράγματα όσο πιο φυσιολογικά γίνεται για τα παιδιά, αλλά είναι απλά θέμα χρόνου. Το μόνο που τους κρατά μαζί είναι τα παιδιά», δήλωσε η πηγή στην Sun.


Τι δηλώνει όμως η πλευρά της Kim K. για τα δημοσιεύματα;

Εκπρόσωπός της δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Kim Kardashian απαγόρευσε στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, να δώσει το παρών στο χριστουγεννιάτικο party της μητέρας της, Kris Jenner είναι ψευδή.

«Η ιστορία είναι ψεύτικη! O Kanye ήταν στο party», αναφέρει ο εκπρόσωπος.


mediafree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου