Ο κύβος ερρίφθη: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision!


Όλο το παρασκήνιο

Από το περσινό καλοκαίρι ακούγαμε ότι η ΕΡΤ σκεφτόταν να κάνει απευθείας ανάθεση στην Ντέμυ και στους Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Eurovision.


Η ίδια η τραγουδίστρια μάλιστα είχε πει τον Ιούνιο του 2016: «Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχουμε συζητήσει και να πούμε ότι τελικά το κάνουμε. Συζητήσεις, επειδή και με τους δύο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουμε επαφή, έχουμε πει ότι θέλουμε να το κάνουμε. Έλεγα πάντα ότι δεν νιώθω έτοιμη και αν δεν νιώσω έτοιμη να πω ότι έχει έρθει η σωστή χρονική στιγμή, δεν θα το κάνω. Θέλω να είναι και όλη η ομάδα σωστή για να το κάνω. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι μεγάλη μου τιμή».


Η κατάλληλη στιγμή φαίνεται ότι ήρθε, γιατί τόσο η Ντέμυ, όσο και το αχτύπητο δίδυμο της Eurovision (Ευαγγελινός- Κοντόπουλος). δηλώνουν πανέτοιμοι να κατέβουν στο Κίεβο και μάλιστα πριν από μερικές μέρες η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στο στούντιο και όλοι υποθέσαμε ότι ηχογραφούν το τραγούδι της Eurovision.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitra Papadea (@demy_official) στις

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πώς καταλήξαμε όμως στην Ντέμυ; Μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo που δεν κατάφεραν να περάσουν στον Τελικό, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ αναζητούσαν μία νέα πρόταση που αν μη τι άλλο θα εξασφάλιζε ότι η Ελλάδα θα είχε μία αξιοπρεπή παρουσία. Απευθύνθηκε λοιπόν στις δισκογραφικές εταιρίες και τα επικρατέστερα ονόματα ήταν η Ντέμυ, οι Stereo Soul από το X Factor και η Τζορτζίνα Καραχάλιου, από το The Voice.

Από τη στιγμή όμως που είπαν το ναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Δημήτρης Κοντόπουλος που έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό και ακόμα και πέρσι έφεραν τη Ρωσία σε πολύ υψηλή θέση, θα ήταν κουτό από μέρους της ΕΡΤ να πει όχι!

Έτσι λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και μέσα στον Φεβρουάριο θα ακουστούν τα 3 αγγλόφωνα τραγούδια, μέσα από τα οποία ο κόσμος θα επιλέξει το ένα που θα ταξιδέψει στο Κίεβο. Πάντως, η Ντέμυ είχε πει ότι ήθελε να είναι χορευτικό το τραγούδι που θα επέλεγε να πάει στη Eurovision. Λες;

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου